Holmlia-gutter på tokt i Telemark

Postet av Holmlia SK - Fotball den 17. Nov 2023

21 elleve-åringer fra Holmlia satte et herlig punktum for fotballsesongen med tur til Langesund og Skjærgårdscup siste helgen i oktober. Det ble spennende kamper, tur i badeland og uforglemmelige minner for hele gjengen!

Når det begynner å bli surt og kaldt på banen, stilongsen må på og serieavslutningen nærmer seg, er det godt å ha litt ekstra motivasjon for tapre fotballgutter. 2012-gjengen til Holmlia Hallager markerte sesongslutt med å dra på overnattingscup for første gang. Gjennom høsten ble det solgt lodd for å gjøre turen gratis for alle, og vi fikk sjenerøs sponsing av Backe gjennom Backefondets kultur- og idrettsstipend.

Skjærgårdshallen er en stor innendørs fotballhall i Langesund, med kunstgress. Holmlia stilte tre lag til kamper 5 mot 5, og fikk prøve oss mot nye motstandere fra Telemark. Det er spennende å møte helt andre klubber enn de vi vanligvis spiller mot i Oslo. I hverdagen forbereder vi nå overgangen til 9er-fotball på trening, men guttene satte pris på noen runder rask og underholdende femmer.

Like ved hallen ligger Langesunds store badeland, hvor laget tilbragte mange timer – både med å spise pizza og bade. Det ble utallige runder i vannsklia og en intens vannvolleyballkamp mot jentelaget til Stabæk.

Lørdagsgodt og overnatting foregikk på Langesund barneskole. Det er ikke bare lett å falle til ro når man er en stor guttegjeng på tur, men det ble søvn på alle til slutt.

Det ble en helg med eventyr, lagånd og kameratskap som vi ikke kommer til å glemme. Takk til Backefondet for hjelpen med å gjøre det mulig!

 
OBOS Syd Cup for 8 og 9-åringer arrangeres av HSK Fotball

Postet av Holmlia SK - Fotball den 13. Aug 2023


OBOS Syd Cup for 8 og 9-åringer arrangeres av HSK Fotball søndag 24. september. Detlir masse gode 5-er kamper på Lusetjern denne dagen.HSK Fotball arrangerer OBOS Miniliga

Postet av Holmlia SK - Fotball den 13. Aug 2023

HSK Fotball arrangerer OBOS Miniliga for 6 og 7-åringer lørdag 16. september! Det blir masse 3v3 kamper og moro på Lusetjern. Les mere her: https://obosminiligaen-holmlia.cups.nu/ 
Bestilling av materiell og klær/annet utstyr

Postet av Holmlia SK - Fotball den 10. Mai 2023

 Materiell til lag

Bestilling av materiell til lagene skal skje til bestilling@holmliafotball.no på følgende skjema:

Bestillingsskjema.doc

Alt utstyr skal bestilles via styret. Dersom lag kjøper inn utstyr på egenhånd gis det ikke refusjon dersom dette ikke er godkjent av styret på forhånd.

Alle betalende spillere får utdelt spilleroverdel til bruk i kamper, cuper etc. Denne skal leveres tilbake til Holmlia sportsklubb når spilleren slutter i klubben.

Shorts, strømper og annet fra Holmlias klubbkolleksjon må den enkelte selv kjøpe.


Bestilling av tøy/annet utstyr

Dette kan bestilles via Holmlias klubbkolleksjon hos vår leverandør Comet Sport:

Holmlias klubbkolleksjon


Velg det utstyret som ønskes bestilt. Velg evt. påtrykk (navn etc.), og følg instruksjoner for betalingsinformasjon.
Akademitilbud våren 2023

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Mar 2023

Vi fortsetter med Akademitilbudet i vår, med noen justeringer basert på erfaringene i vinter. Adriana fortsetter som leder av Akademiet. Treningene blir ute på Lusetjern 11er-bana.

Akademiet blir gjennomført alle dager som har minst 10 påmeldte.

Vi har etter beste evne tilpasset dagene etter kampoppsett og treningstider for de ulike aldersgruppene. Vi har også samlet aldersgruppene noe mer for å sikre best mulig utbytte av øktene. Noen vil kanskje, med rette, lure på hvorfor det ikke er et tilbud til jentene i vår. Det er på grunn av for få påmeldte jenter i vinter. Vi ser videre på dette med tanke på å få til et egnet tilbud fra høsten av.

I påmeldingsskjemaet velger du først dag, og deretter om det gjelder for bare april, eller hele perioden fra april til juni. Trykk på «Velg» knappen for neste vindu. Her krysser du av for det som passer.

Mer informasjon og påmelding her.
Vårens vakreste eventyr - trenerkurs på Lusetjern!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Feb 2023

Trenerkurs er ikke bare nyttig for deg, laget og klubben, det er også en fin måte å bli kjent med andre trenere i klubben på. Det er også noe vi trenger at flest mulig tar for at vi skal opprettholde kvalifiseringen som kvalitetsklubb. Og det skal vi. Både fordi det hjelper oss til å ha systemen i orden, og bl.a fordi det gir oss muligheten til å arrangere OBOS miniliga på Lusetjen (det skjer 16.september - https://www.fotball.no/kretser/oslo/konkurranse/barn/obos-miniligaen/arrangement/).

 Allerede i mars har du en glitrende sjanse til å ta to av kursene under grasrottrenerlisensen - GK1 og GK2 - på klubbhuset. Vi arrangerer i samareid med Oslo Fotballkrets. Klubben dekker kostnadene for alle aktive trenere i klubben ve fullført kurs.

Som en liten ekstra motivasjon, spanderer klubben, mot en liten egenandel, treningsklær på alle aktive trenere som gjennomfører, eller har gjennomført minst et av kursene på Grasrotlisensen. 

Dersom ikke datoene på Lusetjen passer, arrangeres det kurs flere andre steder som du også kan ta. 

Praktisk informasjon:

For beskrivelse av kursene - se her: https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/nff-c--lisensutdanningen/

Om du lurer på noe spesifikt rundt dette, ta kontakt med Reman (guttefotballen - reman@holmliafotball.no), Adriana (jentefotballen - adriana@holmliafotball.no), eller leder@holmliafotball.no.

Send melding til leder@holmliafotball.no eller til Per N. Bondevik via Spond om hvilke kurs du har meldt deg på. 
Akademitrening mars- påmelding her!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 27. Jan 2023

Påmeldingen for mars er åpen. Treningene vil skje både ute på Lusetjern og inne i Lillehallen avhengig av vær. Følg med i Spondgruppene hvor alle påmeldte blir lagt til. Vår egen trenerveileder Adriana som leder som vanlig treningene.

En del plasser er allerede tatt av de som meldte seg på for hele perioden fram til mars, men det er fremdeles en del ledige plasser. 

Vi tilbyr følgende økter, alle fra 1530-1700:

 • Mandager - gutter født 2010 - 2012
 • Tirsdager - alle
 • Onsdager - gutter født 2013 - 2016
 • Torsdager - jenter født 2011 - 2016

Klikk her for mer informasjon og påmelding.
Vi trenger flere trenere til ungdomsjentene våre - er det deg?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Jan 2023

I Holmlia sportsklubb har vi hatt en sterk vekst i jentefotballen de siste par årene, også blant de eldre ungdommene, og vi trenger å styrke trenerstaben for å fortsette den gode utviklingen. Vil du være med på dette?

Vi søker etter hovedtrenere til jenter junior og 2009-lagene våre.

Hvert av lagene er en fin gjeng på opp mot 20 jenter som trener 2-3 ganger i uka. Juniorlaget skal spille i 3.divisjon og 2009-laget i 2. i 2023- sesongen.

Vi tilbyr

 • fine treningsgrupper og trenerassistenter på begge lag
 • trenerkurs
 • en klubb som er opptatt av samhold og fellesskap
 • en stor jentegruppe med mye samarbeid på tvers av trinnene
 • en egen trenerveileder for jentefotballen
 • styrkerom og Spiideo-kamera
 • godtgjørelse etter klubben satser

Høres dette interessant ut for deg, eller noen du kjenner? 

Ta kontakt med trenerveileder for jentefotballen Adriana Imeri på adriana@holmliafotball.no / tlf. 465 44 471 eller jenteansvarlig Karianne Skaug på vif_jenta@hotmail.com