HSK FÅR PENGEGAVE FRA KFUM, TIRSDAG 8.NOV.

Postet av Holmlia SK - Fotball den 6. Nov 2022

Bli med på kamp! KFUM, som har 5 Holmliagutter i troppen, vant OBOS sin eliteturnering for Oslo-lag og har bestemt seg for å gi premiepengene til Holmlia fotball! Det er vi selvsagt svært glade for. Overrekkelsen skjer i pausen på tirsdagens (8.nov) kvalik.kamp for Eliteserien. Kampstart 1800 på Intility arena. Alle under 16 år som møter i klubbdrakt slipper gratis inn. Det blir utdeling av boller og kakao til barna.
Vil du stå i Holmlias viktigste kiosk?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Okt 2022

Vi i Holmlia Sportsklubb er kjempestolte av den nye kiosken vi nå har fått i vårt nyoppussede klubbhus i Lusetjerndalen! Vil du være med å bidra til at penger strømmer inn i kassa så fantastiske idrettsopplevelser for barn og ungdom som er tilknyttet Holmlia Sportsklubb kan realiseres? Og, samtidig få et sosialt hyggelig miljø?

Vi søker alle voksne som har lyst til å gjøre en meningsfull konkret frivillig innsats for nærmiljøet ved å stå i kiosken i klubbhuset vårt. Er du i arbeid, er du pensjonist? Ikke noe problem! Har du aldri stått i kiosk? Ikke noe problem. 

Ta kontakt med Hiba Saaliti på epost: hibasaaliti@hotmail.com eller telefon 411 89 902

Her er noen utvalgte bilder fra kiosken vår:


Jentedag med Vålerengadamene!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 12. Okt 2022


100 jenter deltok idag på felles Jentedag på Lusetjern, vi fikk besøk av 6 spillere fra Vålerenga sitt damelag. Guro Pettersen, Olaug Tvedten, Dejana stefanovic, Lina klech, Johanne Haug og Silje Djurhuus stilte fra damelaget :) Alle jentene fikk hver sin t-skjorte.


Vi startet ettermiddagen med oppvarming i form av BliMe-dansen ledet av jenter fra 07/08 laget.


Vålerenga spillerne fortalte kort om seg selv før vi satte i gang med treningen. 


Vi hadde 3 ulike stasjoner med øvelser, å to grupper på hver stasjon, jentene fikk prøve seg på skudd, føring av ball, triksing, spille 1v1, 2v2 :) Vålerenga spillerne var med på en stasjon hver sammen med trenere fra Holmlia :) 


På slutten hadde vi runde med spørsmål som noen av jentene hadde sendt inn på forhånd, jentene fikk spørsmål om hvor ofte de trente, hva som var utfordrende med å spille fotball, om de likte dyr, når de begynte å spille fotball og om de kunne slå hjul ;) Olaug og Silje klarte det og Guro slo til med å stupe kråke :) 


Helt på slutten tok vi et stort felles lagbilde og jentene fikk kort med bilde av spillerne og signaturer og en gymbag :)


En fantastisk ettermiddag på Lusetjern, glade og fornøyde jenter :) Vi får også billetter til den siste hjemmekampen i årets sesong, kanskje klarer vi å stille opp en skikkelig god gjeng for å støtte jentene i årets siste kamp :) 


Tusen takk til Vålerenga damene for at dere ville komme på besøk til oss, vi håper det kan skje flere ganger :)
1 Kommentar

Keepertrening for keeperne i Holmlia fotball!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 6. Sep 2022

En gladnyhet fra klubben er at vi har fått en fast keepertrener som skal kjøre treninger en gang i uken frem til utgangen av november.  A-lags keeper Ellom skal ta av seg denne rollen. 

Det bli gjennomført en treningsøkt på 1.5 time for klubbens keepere fra alderen 7-15 år. Dette er stort tiltak som vi gjør for å bygge de unge keeperne våre og få konkret trening på keeper-rollen og hva den innebærer. Viktig at trenerne/laglederne gir ut beskjeden til spillerne på laget som ønsker dette.  Vi starter opp onsdag 7. sept, tidspunktet er fra 18:00 - 19:30 og alle de som ønsker å være med er velkommen. Legger også ut på hjemmesiden. 

Ansvarlig er trenerveileder Reman

Epost: reman@holmliafotball.no 
Tlf:  464 18 414 2 Kommentarer

Holmlia på Norway cup 2022

Postet av Holmlia SK - Fotball den 31. Jul 2022

  

Ein glad gjeng etter ein god debut på Norway Cup! Foto: Guro Haugland Byfuglien.

 

Følg Holmlia-laga på Norway Cup! Er du på Ekeberg (eller andre kamparenaer) - bli med og lag lyd for Holmlia!

Kampoppsett og resultat for laga våre finn du i lenkene nedanfor:

Jenter:

J6 / Fødd 2016: Holmlia Superjenter

J8 /Fødd 2013: Holmlia Superjenter 1 og Holmlia Superjenter 2

Gutar:

G7/Fødd 2015: Toppåsen 1 og Toppåsen 2

G9/Fødd 2013: Holmlia Champions

G11/Fødd 2011: Holmlia Blå og Holmlia Grønn

G12/Fødd 2010: Holmlia

G13/Fødd 2009: Holmlia Hallager

Vi trenger flere Unge Trenere - er det deg?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 27. Jul 2022

Er du mellom 15 og 19 år og spiller eller har spilt fotball, gjerne på Holmlia? Vil du være med og lære de yngre noen fotballtriks, gode holdninger og hvordan bygge den gode lagmoralen? Alt dette mens du selv lærer noe om å være leder, tar trenerutdanning og er med på videreutviklingen av Holmlia fotball og sportsklubb som en god plass å være for alle som vil?

Vi trenger 10-12 nye Unge Trener med oppstart i løpet av august 2022.
Jobben som Ung Trener innebærer at du 

 • er fast assistentrener til et av våre barnelag, to ganger per uke
 • forplikter deg til å ta trenerkurs (som arrangereres på Lusetjern i høst)
 • blir et forbilde for de unge og del av klubbens UngTrener-gruppe
 • skriver kontrakt med klubben og får betalt etter klubbens satser for Unge Trenere

Våre trenerveiledere Reman (guttefotballen) og Adriana (jentefotballen) vil sørge for god opplæring og oppfølging, foreldretrenerne vil ha hovedansvaret for lagene. 

Dersom dette kan være noe for deg sener du en kort epost hvor du sier hvem du er, hvorfor du har lyst til dette og hvilken erfaring du har med fotball, som spiller og/eller trener. 

Søk så fort som mulig og senest 14.august per e-post til:

Reman@holmliafotball.no  eller Adriana@holmliafotball.no , med kopi til leder@holmliafotball.no

 Vi gleder oss til å lese søknadene og til å ta i mot flere unge trenere i fotballgruppa!
Høstens fotballakademi - påmeldinga er åpna!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 7. Jul 2022


Vi styrker instruktørlaget fra øverste hylle. Vår egen trenerveileder for jentefotballen Adriana, kompletterer trioen sammen med Reman og Franco til høstens akademi, for fotballglade barn på Holmlia fra 2.-8.klasse.


Basert på erfaringene og tilbakemeldingene fra i vår justerer vi litt på tidspunktene, og fokuserer på mandager og onsdager. Barna kan komme fra kl 1500, treningen skjer gjennomføres fra 1530-1700.

Det blir høy kvalitet i "gulltiden" for ungene våre! Det er ingen krav til ferdighetsnivå, her er alle velkommen.


Meld på deg / dere på i tide - all info finner du her: 

https://club.spond.com/landing/courses/holmliask/BE9DD34B6CB849A2B6B74869DACBEAC6/main_products


Vi trenger instruktører til Tine fotballskole - er det deg?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 2. Jun 2022

Om noen få uker braker det løs med Tine fotballskole, først i uke 25 (20-24.juni) og så i uke 33 (15-19.august). Fotballskolene ledes av våre egne trenerveiledere Reman og  Adriana sammen med juniorlagstrener Franco. De trenger vanlig instruktører og medehjelpere for å gi de ca. 50-80 barna gode og utviklende dager.  Fotballskolen varer fra kl 0900-1500 hver dag. 

Vi ser etter det som brenner for fotball, kan gi barna trygge og inspirerende dage, liker å lære bort og og kan være både tålmodig og tydelig med barna. Vi tenker at du er mellom 15 og 19 år, men vil vurdere alle som søker. 

 Vi ønsker å prioritere våre egne, dvs unge trenere, framtidige unge trenere eller spillere på ungdomslagene.  Lønn etter avtale. 

Er du interessert? Send en kort e-post til adriana@holmliafotball.no  eller  reman@holmliafotball.no , med kopi til leder@holmliafotball.no , senest mandag 6.juni der du kort forteller hvem du er, hvorfor du har lyst til å bidra på Tine fotballskole og hvilken erfaring du har med fotball og/eller å ha ansvar for barneaktiviteter.Fair Play skole på Holmlia!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 10. Mai 2022

I mars og april 2022 gjennomførte alle våre lag på ungdom, junior og senior nivå NFF Oslos Fair Play Kurs. Det ble til sammen 6 kvelder på klubbhuset hvor dyktige instruktører fra NFF Oslo stilte opp til innholdsrike og lærerike samtaler og instruksjon om Fair Play. Temaet klubb og instruktører på forhånd ble enige om at vi skulle ha et ekstra fokus på var: omdømme, dommere og stygg språkbruk.

Tilbakemeldinger fra både deltagere, som var både spillere og lagledelse (lagleder og trenere) og fra instruktører vitner om at dette var veldig bra. Ekstra hyggelig var det å få slike tilbakemeldinger fra NFF Oslo sin kursleder:
"Det var utrolig hyggelig å få bli kjent med deres flotte ungdom på Holmlia. For et engasjement. Var ekstra gøy at ungdommen ropte, og hilste på oss, når vi kom til anlegget deres flere dager på rad."

I tillegg til kursholdere fra NFF Oslo var vi så heldig at vår egen dommeransvarlig Patrick Vagn Larsen hadde egne sesjoner om dommerrollen og fair play ovenfor dommerne. 

Utkomme av hvert kurs var en fair play avtale lagledelse og spillere på det enkelte lag ble enige om og skrev under på, alle sammen.
OBOS Miniligaen - kampoppsett og info

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Apr 2022

Vi gleder oss til å se deg og dine på OBOS Miniligaen på Holmlia lørdag 30. april! 


Her kommer litt praktisk info om dagen: Kampoppsett: Finn dine kamper 

Sjekk når ditt eller dine lag skal spille kamper via kampoppsettet:

https://obosminiligaen-holmlia.cups.nu/2022,nb/result/


Transport: Bruk kollektivtransport hvis du kan

Holmlia stasjon er et knutepunkt for tog og busser. Sjekk ruter.no for info om din reisevei.


Parkering

Hvis du velger bil som transport anbefaler vi å bruke parkeringshuset til Holmlia Senter. Det er 2 timers gratis parkering, deretter kr 29 per time. Info om parkering på senteret

Det tar 10 min å gå fra Holmlia Senter til Lusetjern kunstgressbane på gangvei. 


Parkeringsplassen som er ved siden av Lusetjern kunstgressbane er for tiden stengt og forvandlet til byggeplass. Der er det dessverre ingen parkeringsplasser. 


Det er ca 10 parkeringsplasser ved Holmlia Grill (kebabkiosken) på vei inn til kunstgressbanen, men den kommer naturlig nok til å bli full umiddelbart. 


Mvh

Cupkomiteen i Holmlia Sportsklubb
Er ditt 2016-barn glad i fotball?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Apr 2022

Lørdag 30. april skal Holmlia Sportsklubb arrangere fotballfest på Holmlia! Klubben arrangerer OBOS Miniligaen cup i Lusetjerndalen. Målgruppen for Miniligaen er årskullene 2015 og 2016.

Vi inviterer herved foresatte i barnehagene på Holmlia til å melde på lag til cupen. 2016-barna er velkommen til å delta! Foresatte må selv organisere lag (3-5 spillere per lag) og melde laget eller lagene på cupen. Vi ordner drakter til spillerne og deltakelse er gratis for 2016-barna fra Holmlia.


NB: Frist for påmelding er fredag 22. april.


Cup-formatet er kamper med tre vs tre spillere på banen. Dette gir fantastisk mye ballkontakt og mestringsfølelse for barna! Kampene varer 9 min og spilles på små baner tilpasset barnas alder. 


Har du spørsmål? Kontakt Aram K. Meradi: 99 38 61 61, daglig leder i Holmlia Sportsklubb. 


Meld på ditt lag via dette skjemaet: https://forms.gle/o9Wy3uFDpdyoh75Z7 


Beste hilsener, 

Cup-komiteen 

v/ Wetle Holte, Benjamin Brekke-Nærstad, Ida Suhrke, Janne Lund, Johannes Kjos, Vegard Iglebæk og Aram K. Meradi.
Akademipåmelding mai og juni!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 9. Apr 2022

Velkommen til akademitrening i mai og juni, 2-10.klasse.

Akademiet er allerede godt i gang, nå er det mulig å melde seg på for mai og juni.

Treningene  ledes av to av våre beste folk; Reman Ahmed - vår egen trenerveileder i guttefotballen, og Franco Nunez som trener juniorlaget vårt sammen med Reman. Begge vil være på feltet og lede treningene sammen med sine assistent instruktører.

Treningene legges opp etter spesifiserte økt- og periodeplaner. Det vil også bli et eget tilbud for keepere.

Velg mellom mandag, onsdag eller fredag, en, to eller alle tre dagene, fra kl. 1500 -1630. Velg først antall dager og periode, i neste vindu velger du hvilke dager barnet ditt skal være med. (Etter avtale kan oppmøtetidspunkt skyves til 1515 dersom det er nødvendig i forhold til timeplanen på skolen).

Er du ikke medlem i Holmlia Sportsklubb?

For ikke-medlemmer tilkommer medlemsavgift i Holmlia Sportsklubb på kr 200,. Du kan melde deg inn selv ved å bruke denne lenken: https://medlemskap.nif.no/21079, eller velge "Send meg faktura på medlemsavgift" som tilleggsprodukt under påmeldingen. Medlemskap koster kr 200 pr år for enkeltmedlemmer og kr 500 pr år for familiemedlemmer.

Påmeldingsfrist til 27.4.2022. Bli med, VI GLEDER OSS!

Meld på her: https://club.spond.com/landing/courses/holmliask/B0A181A9FCB643B48C372360178077C0/main_products

Ta kontakt med leder@holmliasport.no, leder@holmliafotball.no eller kasserer@holmliasport.no dersom du ønsker å søke om bydelens fritidsstipend til dekking av deltageravgiften.

Jentedag søndag 24.april!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 8. Apr 2022

Velkommen til jentedag på Lusetjern kunstgress

Holmlia fotball inviterer jenter født i 2016 og eldre velkommen til jentedag på Lusetjern kunstgress søndag 24.4 fra kl. 11-14

Det blir felles oppvarming, morsomme aktiviteter og mye fotball:)

Jentene fra de eldste lagene våre vil være med som instruktører og være sammen med dere denne dagen, sammen med trenerveileder Adriana Imeri og jenteansvarlig Karianne Skaug. 

Alle jenter er velkomne uansett om du spiller fotball eller ikke, vi håper å få med enda flere jenter etter denne dagen:)

Fotballakademi for 2-10. klasse!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Mar 2022

Ny frisk for vårt eget fotballakademi på Holmlia! Inntil 3 dager per uke i april, mai og juni, kl 1500-1630 mandag, onsdag og torsdag. Glimrende mulighet til å få gjort unna litt trening før middag! Med Reman (trenerveileder og trener for G07/08 ) og Franco (trener for jr.laget) som ansvarlige. 

Det blir høy kvalitet i "gulltiden" for ungene våre! Det er ingen krav til ferdighetsnivå, her er alle velkommen.

Mer info og påmelding her: club.spond.com/landing/courses/holmliask/4659554307B94D22986038AEB134A319

VELKOMMEN HJEM, DAVID!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Mar 2022

David Garcia, 48 år, Gift, 3-barns far og en ekte Holmlia gutt. Til daglig er David manager for toppidrettsutøvere samtidig som han jobber som daglig leder på BUSH. David Garcia kommer inn i Holmlia fotball som sportslig leder for eldre juniorer og seniorer fra 2022 sesongen. 

David bringer med seg en stor forståelse av å bli den beste utgaven av seg selv. Hva som kreves fysisk og psykisk gjennom å ha jobbet daglig i  et ti-år med de aller fremste toppidrettsutøverne i Norge. I tillegg til en egen idrettskarriere. Denne erfaringen, kombinert med forståelsen, disiplinen og arbeidsmoralen er verdigrunnlag som David tror Holmlia fotball kan bygge en bærekraftig kultur av. 

David Garcia er en original Holmlia-Løve, for før «Løven» ble klubbens offisielle klubb emblem så var det bare «Holmlia sportsklubb» uten løve. Løven ble laget av lederen i Holmlia innebandygruppe, Franck Bjaanes i 1994. Løven ble kun brukt av innebandygruppa i mange år før hovedstyret omsider vedtok at «Løven» var en riktig logo for hele klubben. David spilte på den tiden innebandy på Holmlia’s storhetslag i innebandy, altså de originale Holmlia løvene. David flyttet til Holmlia i 1984 fra Hovin der han var oppvokst på Valle-sletta med å spille fotball for VIF i barneårene før han begynte å spille ungdomsfotball i Holmlia med en liten retur til VIF igjen. David spilte selv fotball frem  til midten av tyveårene, litt av og på som senior da innebandyen var en prioritet. David har alltid vært en fotball nerd og fulgt tett med på fotball i alle år.


David Garcia har i det stille jobbet knallhardt i kullissene siden han signerte for Holmlia fotball den 29 Januar, 2022. David kommer inn i fotballgruppa med ett mål for øye: Å bygge en stolt vinnerkultur i Holmlia fotball og med det følger en holdningsendring fra bunn til topp og topp til bunn. Endringene starter nå!


Velkommen hjem igjen, David 🙏🏽

Agenda - Årlig møte tirsdag 1. mars

Postet av Holmlia SK - Fotball den 21. Feb 2022

Årlig møte i fotballgruppa Holmlia Sportsklubb 1. mars 2022 kl. 19.00.

Møtet holdes i klubbhuset i Lusetjerndalen.

Agenda

 1. Behandle regnskapet
  1. Resultatregnskap 2021
  2. Noter til regnskapet
  3. Forslag til disponering av regnskapsmessig overskudd 2021
 2. Behandle årsberetning
 3. Behandle forslag til budsjett 2022
 4. Fastsette treningsavgift
 5. Fremme innspill til gruppens årsaktiviteter til hovedstyret
 6. Fremme forslag til gruppestyre til hovedstyret
 7. Orienteringssaker


Saksdokumentene finnes ved å klikke på lenkene på det enkelte menypunkt.
1. mars er det årlig møte i fotballgruppa

Postet av Holmlia SK - Fotball den 17. Jan 2022

Styret i fotballgruppa i Holmlia Sportsklubb inviterer til årlig møte for 2022 på klubbhuset tirsdag 1. mars kl 1900.

Det blir blant annet gjennomgang av årsmelding og valg av medlemmer til fotballstyret. Hold av tiden og møt opp! Sted er selvsagt klubbhuset i Lusetjerndalen.

Hvem kan og bør stille på dette møtet? Alle som har interesse i HSK Fotball kan stille, særlig forelder, trenere og lagledere.