Årlig møte i fotballgruppa i HSK 2024

Postet av Holmlia SK - Fotball den 28. Jan 2024

Årlig møte i fotballgruppa Holmlia Sportsklubb 29. februar 2024 kl. 19.00.

Møtet holdes i klubbhuset i Lusetjerndalen. 

Agenda

  1. Behandle resutatregnskap 2023
  2. Behandle årsberetning 2023
  3. Fastsette treningsavgift 2024
  4. Behandle forslag til budsjett 2024
  5. Fremme innspill til gruppens årsaktiviteter til hovedstyret
  6. Fremme forslag til gruppestyre til hovedstyret
  7. Orienteringssaker
    • Vår ferske sportslige leder Knut Rød reflekterer over sine inntrykk etter snart fire måneder i klubben, og prioriteringer i 2024.Holmlia-gutter på tokt i Telemark

Postet av Holmlia SK - Fotball den 17. Nov 2023

21 elleve-åringer fra Holmlia satte et herlig punktum for fotballsesongen med tur til Langesund og Skjærgårdscup siste helgen i oktober. Det ble spennende kamper, tur i badeland og uforglemmelige minner for hele gjengen!

Når det begynner å bli surt og kaldt på banen, stilongsen må på og serieavslutningen nærmer seg, er det godt å ha litt ekstra motivasjon for tapre fotballgutter. 2012-gjengen til Holmlia Hallager markerte sesongslutt med å dra på overnattingscup for første gang. Gjennom høsten ble det solgt lodd for å gjøre turen gratis for alle, og vi fikk sjenerøs sponsing av Backe gjennom Backefondets kultur- og idrettsstipend.

Skjærgårdshallen er en stor innendørs fotballhall i Langesund, med kunstgress. Holmlia stilte tre lag til kamper 5 mot 5, og fikk prøve oss mot nye motstandere fra Telemark. Det er spennende å møte helt andre klubber enn de vi vanligvis spiller mot i Oslo. I hverdagen forbereder vi nå overgangen til 9er-fotball på trening, men guttene satte pris på noen runder rask og underholdende femmer.

Like ved hallen ligger Langesunds store badeland, hvor laget tilbragte mange timer – både med å spise pizza og bade. Det ble utallige runder i vannsklia og en intens vannvolleyballkamp mot jentelaget til Stabæk.

Lørdagsgodt og overnatting foregikk på Langesund barneskole. Det er ikke bare lett å falle til ro når man er en stor guttegjeng på tur, men det ble søvn på alle til slutt.

Det ble en helg med eventyr, lagånd og kameratskap som vi ikke kommer til å glemme. Takk til Backefondet for hjelpen med å gjøre det mulig!

 
OBOS Syd Cup for 8 og 9-åringer arrangeres av HSK Fotball

Postet av Holmlia SK - Fotball den 13. Aug 2023


OBOS Syd Cup for 8 og 9-åringer arrangeres av HSK Fotball søndag 24. september. Detlir masse gode 5-er kamper på Lusetjern denne dagen.HSK Fotball arrangerer OBOS Miniliga

Postet av Holmlia SK - Fotball den 13. Aug 2023

HSK Fotball arrangerer OBOS Miniliga for 6 og 7-åringer lørdag 16. september! Det blir masse 3v3 kamper og moro på Lusetjern. Les mere her: https://obosminiligaen-holmlia.cups.nu/ 
Bestilling av materiell og klær/annet utstyr

Postet av Holmlia SK - Fotball den 10. Mai 2023

 Materiell til lag

Bestilling av materiell til lagene skal skje til bestilling@holmliafotball.no på følgende skjema:

Bestillingsskjema.doc

Alt utstyr skal bestilles via styret. Dersom lag kjøper inn utstyr på egenhånd gis det ikke refusjon dersom dette ikke er godkjent av styret på forhånd.

Alle betalende spillere får utdelt spilleroverdel til bruk i kamper, cuper etc. Denne skal leveres tilbake til Holmlia sportsklubb når spilleren slutter i klubben.

Shorts, strømper og annet fra Holmlias klubbkolleksjon må den enkelte selv kjøpe.


Bestilling av tøy/annet utstyr

Dette kan bestilles via Holmlias klubbkolleksjon hos vår leverandør Comet Sport:

Holmlias klubbkolleksjon


Velg det utstyret som ønskes bestilt. Velg evt. påtrykk (navn etc.), og følg instruksjoner for betalingsinformasjon.