Vi trenger instruktører til Tine fotballskole - er det deg?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 2. Jun 2022

Om noen få uker braker det løs med Tine fotballskole, først i uke 25 (20-24.juni) og så i uke 33 (15-19.august). Fotballskolene ledes av våre egne trenerveiledere Reman og  Adriana sammen med juniorlagstrener Franco. De trenger vanlig instruktører og medehjelpere for å gi de ca. 50-80 barna gode og utviklende dager.  Fotballskolen varer fra kl 0900-1500 hver dag. 

Vi ser etter det som brenner for fotball, kan gi barna trygge og inspirerende dage, liker å lære bort og og kan være både tålmodig og tydelig med barna. Vi tenker at du er mellom 15 og 19 år, men vil vurdere alle som søker. 

 Vi ønsker å prioritere våre egne, dvs unge trenere, framtidige unge trenere eller spillere på ungdomslagene.  Lønn etter avtale. 

Er du interessert? Send en kort e-post til adriana@holmliafotball.no  eller  reman@holmliafotball.no , med kopi til leder@holmliafotball.no , senest mandag 6.juni der du kort forteller hvem du er, hvorfor du har lyst til å bidra på Tine fotballskole og hvilken erfaring du har med fotball og/eller å ha ansvar for barneaktiviteter.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.