VELKOMMEN HJEM, DAVID!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Mar 2022

David Garcia, 48 år, Gift, 3-barns far og en ekte Holmlia gutt. Til daglig er David manager for toppidrettsutøvere samtidig som han jobber som daglig leder på BUSH. David Garcia kommer inn i Holmlia fotball som sportslig leder for eldre juniorer og seniorer fra 2022 sesongen. 

David bringer med seg en stor forståelse av å bli den beste utgaven av seg selv. Hva som kreves fysisk og psykisk gjennom å ha jobbet daglig i  et ti-år med de aller fremste toppidrettsutøverne i Norge. I tillegg til en egen idrettskarriere. Denne erfaringen, kombinert med forståelsen, disiplinen og arbeidsmoralen er verdigrunnlag som David tror Holmlia fotball kan bygge en bærekraftig kultur av. 

David Garcia er en original Holmlia-Løve, for før «Løven» ble klubbens offisielle klubb emblem så var det bare «Holmlia sportsklubb» uten løve. Løven ble laget av lederen i Holmlia innebandygruppe, Franck Bjaanes i 1994. Løven ble kun brukt av innebandygruppa i mange år før hovedstyret omsider vedtok at «Løven» var en riktig logo for hele klubben. David spilte på den tiden innebandy på Holmlia’s storhetslag i innebandy, altså de originale Holmlia løvene. David flyttet til Holmlia i 1984 fra Hovin der han var oppvokst på Valle-sletta med å spille fotball for VIF i barneårene før han begynte å spille ungdomsfotball i Holmlia med en liten retur til VIF igjen. David spilte selv fotball frem  til midten av tyveårene, litt av og på som senior da innebandyen var en prioritet. David har alltid vært en fotball nerd og fulgt tett med på fotball i alle år.


David Garcia har i det stille jobbet knallhardt i kullissene siden han signerte for Holmlia fotball den 29 Januar, 2022. David kommer inn i fotballgruppa med ett mål for øye: Å bygge en stolt vinnerkultur i Holmlia fotball og med det følger en holdningsendring fra bunn til topp og topp til bunn. Endringene starter nå!


Velkommen hjem igjen, David 🙏🏽Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.