Grasrottrenerkurs på Holmlia

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Sep 2021

Fra trenerkurs i 2018

I Holmlia Fotball vil vi at alle våre trenere tar trenerkurs, og vi gjør vårt beste for å legge til rette for at det kan skje mest mulig smidig. 

Fotballgruppa arrangerer trenerkurs og barnefotballkveld denne høsten! Vi ønsker at alle våre trenere skal være kompetente trenere og tilbyr klubbinterne kurs med vår egen trenerveileder Dan Noam Winer som kursholder. Kursene holdes på Lusetjern kunstgress - med teoridelen på klubbhuset. Deltakerne forbereder seg gjennom e-læring som tas før kursstart. 

I høst kjører vi Grasrottrener del 1, 18.oktober, 1. og 08. november (mandager), kl 1800-2100 i Klubbhuset ved Lusetjern. (Vi sett opp Grasrottrener 2 på nyåret) Til alle som ikke har dette kurset – bli med! Dersom det kolliderer med treninger eller kamper for laget ditt, ta kontakt på post@holmliafotball.no så finner vi en løsning på det. I tillegg til det du lærer på kurset er det også en fin anledning til å bli bedre kjent med dine trenerkollegaer.

For å melde deg på kurset må du ha en bruker på minidrett.no. Påmelding gjøres gjennom pålogging på Ekurs.nif.no ved hjelp av minidrett-brukeren. Velg Særforbund, Norges Fotballforbund, Grasrottrener – delkurs 1. Bruk nøkkelen NFFOsloHolmliaokt21:

 

Eit bilete som inneheld tekst

Automatisk generert skildring

 

Når du er påmeldt får du også tilgang til den e-læringen som skal gjennomføres før første kursdag.

Om innhold i kurset

Grasrottrener 1: Barnefotballkurset (6 - 8 år) har følgende tema

  • Verdigrunnlaget
  • Klubben som sjef
  • Aktivitetskategoriene
  • Prinsipper for god fotballaktivitet
  • Treneren som veileder
  • Øktas rammer
  • Trenervett

Er du klar for andre kurs oppfordrer vi deg til å se gjennom kurstilbudet her og melde seg på. Klubben dekker kurs for våre trenere. 

Kvalitetsklubb

Holmlia Sportsklubb, fotballgruppa er sertifisert som kvalitetsklubb på nivå 1. Det innebærer at vi som klubb har etablert gode rutiner for våre aktiviteter. Disse rutinene finner du i fotballgruppas klubbhåndbok på vår hjemmeside. 

 Et av kriteriene i kvalitetsklubbkonseptet er at vi som klubb forplikter oss til å gi våre trenere og lagledere god kompetanse i sine roller. For trenere har vi utarbeidet kompetanseplan som er beskrevet i klubbhåndboka. Alle våre trenere skal tilbys grasrottrenerkurs. I tillegg til kursene som holdes klubbinternt i egen regi av vår trenerveileder kan dere også delta på åpne kurs i regi av NFF Oslo. Klubben betaler kurskostnader for våre trenere 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.