Holmlia Fotball junior gutter i 1. divisjon søker ny trener!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 21. Sep 2019

Foto: Janne Gamst Andersen - juniorlaget på Norway Cup

Målsetninger

Holmlia Sportsklubb er kjent som en klubb som utvikler mange talenter. Det ønsker vi å fortsette med! Vi ønsker at vårt juniorlag og A-lag skal være klubbens flaggskip og et interessant og ambisiøst mål å strekke seg etter for våre yngre spillere, slik at vi kan beholde spillere så lenge som mulig i klubben.  Vi ønsker å bygge et juniorlag og A-lag som gjør det mulig å utvikle spillere til de øverste nivåer i landet. 

Klubbens målsetting er å ha et seniorlag i 3. divisjon, lag på junior og aldersbestemt (13-16 år) som spiller på øverste nivå i sine klasser.

Hvilken trener ser vi etter?

Vi søker en kompetent og motivert trener som skal lede juniorlaget til å nå klubben sitt mål om opprykk neste sesong.  Kanskje er du en ung trener med ambisjon om egenutvikling og utvikle egne spillere. Eller du har erfaring du kan bruke til å utvikle talenter på Holmlia. Denne funksjonen gir en særegen mulighet til å jobbe med sultne spillere på høyt nivå i et miljø som har fostret mange talenter. For oss er viktige egenskaper å kunne spre entusiasme, være profesjonell i alle ledd, ha gode kommunikative og organisatoriske evner.  Du er en fotballfaglig sterk trener med evner og engasjement for spillerutvikling og kulturbygging. Vi ønsker en trener som blir motivert av å bidra til utvikling og se resultater, og som legger i det lille ekstra for klubben og spillerne. 

Vi søker en trener med minimum NFF C-lisens. Vi vil unntaksvis vurdere kandidater som ikke har dette, men krever da at du underveis oppnår denne kompetansen. Alle utgifter ftil trenerutdanning dekkes av klubben. 

Godtgjørelse fastsettes etter avtale.

Treningsmengde

Juniorlaget skal trene 2-3 ganger pr. uke. Veiledende er 3 ganger i uken under oppkjøring, 2 ganger under sesong. Det vil være samhandling mellom seniorlag og juniorlag for å kunne ha større fleksibilitet mellom lagene og for å skape en utviklingsarena for spillere.

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring, til styret i Holmlia Sportsklubb Fotball v/ Janne Gamst Andersen, mail: post@holmliafotball.org, tlf 909 69 304.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.