Holmlia damer ønsker flere spillere!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Aug 2019

Vi feirer ett år!
I august 2018 startet Holmlia SK og Eidi Nafstad et fotballag for damer! Nå har laget blitt ett år, og vi er en liten gjeng som trener og spiller kamper hver uke. Målet til klubben på sikt er å ha et tilbud til jenter og damer i alle aldre, slik at alle som vil skal kunne spille fotball så lenge de ønsker uten å måtte bytte klubb.

Hvem er vi?
Hver mandag og torsdag samles vi en liten gjeng med jenter og damer i alderen 15 til 55 år på Lusetjern 7-er kunstgressbane, som ligger mellom Holmlia og Lusetjern skole. Her trener vi fra klokken 20-21.30 hele året, og i sesong spiller vi kamper. Vi har ett 7-er lag i 2. divisjon damer, og har stort sett kamper på mandager. Hos oss er det det sosiale og gleden ved å spille fotball sammen med andre som står i fokus, resultater og nivå spiller ingen rolle! Et felles mål for laget er at vi sammen skal utvikle oss og forbedre fotballferdighetene våre, det er jo tross alt gøy å vinne kamper!

Har du lyst til å spille sammen med oss?
Vi ønsker oss flere jenter og damer på laget! Hvis du ønsker å bli kjent med nye fjes, bærer på en liten drøm om å ta opp den gamle hobbyen eller ønsker å prøve fotball for første gang er Holmlia Damer et perfekt sted å starte! Nivå, alder og fysisk form har ingenting å si, her er alle velkomne. Det er ingen krav om å spille kamper, det er fullt mulig å bare trene!

Er du nysgjerrig på hva vi gjør og hvem vi er, finner du oss på Facebook-gruppen «Holmlia Fotball damer». Her legger vi ut oppdateringer, og du kan enkelt ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!

Vi inviterer til velkomst-trening 22. og  29.august klokken 20.00 på Lusetjern 7-er kunstgress, mellom Lusetjern og Holmlia skole. Møt opp og se om dette er noe for deg, vi gleder oss til å se deg!
Hvis ikke datoene passer er det bare å komme hvilken som helst annen torsdag.

Trener Eidi Nafstad treffes på telefon 922 19 223 eller epost  Eidi.nafstad@gmail.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.