Norway Cup og juniorlaget

Postet av Holmlia SK - Fotball den 4. Aug 2019

I juniorlagets siste kamp i turneringen var det en hendelse som har fått oppmerksomhet. Hendelsen er ikke korrekt gjengitt i alle media. 

En av våre spillere holder i trøyen til motspiller fra Radøy. Radøyspilleren reagerer med å dytte vår spiller, og det blir noe knuffing mellom disse to spillerne. Når dette skjer løper spillere fra Radøy til og situasjonen blir anspent. Noen av Holmlias spillere kommer også til for å skille guttene fra hverandre og trekke egen spiller bort fra situasjonen. Resten av av Holmlias spillere trekker seg unna. 

To tilskuere kommer løpende ut på banen, og den ene tilskueren slår Radøy-spilleren. Dette er politianmeldt, noe politiet bekrefter. Politiet bekrefter også at han som slår er tilskuer og ikke en av våre spillere.

Holmlia Sportsklubb tar på alvor når slike hendelser skjer. Vi er opptatt av at våre lag har gode verdier og viser Fair Play på og utenfor banen. I denne situasjonen opptrer juniorlagets spillere korrekt. De trekker seg unna situasjonen og unngår konfrontasjon. Både vår spiller som havnet i direkte konfrontasjon og Radøyspilleren fikk korrekt rødt kort av dommeren. 

Holmlias juniorlag ble slått ut av Norway Cup etter tap i denne kampen.


Omtale i BA (krever innlogging)

Omtale i VG


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.