Seriestart for juniorlaget!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 30. Mar 2019

                           Foto: Janne Gamst Andersen

Første kamp er mot Årvoll torsdag 4. april på Årvoll kunstgress kl. 20.15. Første hjemmekamp på Lusetjern kuntgress spilles torsdag 11. april kl. 20.15 mot KFUM2. Hele kampoppsettet for Holmlias juniorlag finner dere her.

Vi har tatt en prat med trenerne Prathev Parameswaran og Dan N. Winer om forventningene til sesongen.


"Hva tenker dere om årets sesong?"

Årets sesong kommer til å bli utrolig bra, men tøff. Vi starter mot Årvoll 4. april og har 26 kamper totalt i sesongen. Målet er opprykk til interkrets B. Vi har en talentfull spillergruppe med mye rutine kombinert med ungt pågangsmot. De fleste spillerne fra ifjor er med videre, samt at vi har fått inn noen nye spennende spillere. Forrige sesong opparbeidet vi oss mye erfaring og fikk gode referanser på hvor nivået ligger. Dette har vi lært mye av og tar med oss det positive. Vi skal prestere enda bedre på områder hvor vi har et forbedringspotensiale.

"Hvordan vurderer dere motstanderne?"

Det er mange gode lag i denne serien, og alle kan slå alle. Holmen og Grorud vil bli de største konkurrentene i toppen, i tillegg til at både Ready, Heming og Årvoll kan bite godt fra seg. Vår jobb er å ta en kamp om gangen og prøve å vinne den. Det gjør vi ved å spille vårt spill og være fokuserte.

Vi ønsker Prathev, Dan og gutta lykke til med sesongen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.