Våren kommer - møte opp på dugnad på banen torsdag 4. april!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 24. Mar 2019

Foto: Rune Eriksen

Etter nok en vinter med snø kommer våren og snøsmelting. Det betyr dugnad på banen - med rydding av gummigranulat rundt banen og klargjøring til seriestart. Vi inviterer alle frivillige til vårdugnad torsdag 4. april fra kl. 18.00.

Holmlia Sportsklubb har avtale med Bymiljøetaten om vinterdrift på Holmlia kunstgress. Avtalen gjelder for perioden 1. novermber til 1. april, og muliggjør fotballtrening for våre lag ute på vinteren. Rydding av banen etter vinterdrift er del av klubbens forpliktelser i avtalen.

De fleste barnelagene fra 7-12 år trener på skolenes gymsaler, men siden gymsalen på Toppåsen ikke har vært tilgjengelig etter brannen, reduserer det timeltallet vi har tilgjengelig for innetrening. Oslo Idrettskrets har besluttet at fotball ikke tildeles treningstid i kommunenes iidrettshaller. Treningstid i Holmliahallen deles i ukedagene mellom håndball, innebandy og basket basert på timefordeling vedtatt av idrettskretsen.

For å ha et tilbud om tilfredsstillende treningsfasiliteter for våre eldste barnelag, ungdomslagene og voksne, har klubben inngått avtale med Bymiljøetaten om vinterdrift. Avtalen innebærer at klubben betaler for lys på banen, er ansvarlig for brøyting og for eventuelle skader på banen som følge av vinterdrift. Bymiljøetaten godkjenner firma som skal forestå brøyting og utstyret som firmaet benytter, samt gir instrukser for hvordan snøen kan deponeres rundt banen. Før avtalen inngås, inspiserer Bymiljøetaten banen og måler nivå på gummigranulat. Når perioden for vinterdrift er over er det tid for ny inspeksjon. Klubben får da tilbakemelding på rydding etter vinterdrift og eventuelt behov for påfyll av gummigranulat.

Holmlia Sportsklubb er opptatt av de mijøutfordringer gummigranulat medfører. Vi planlegger dugnad på banen torsdag 4. april fra kl. 18.00 - da skal vi sørge for at mest mulig av gummigranulatet kommer tilbake på kunstgresset. 


Møt opp og bidra til gode treningsforhold for våre spillere!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.