Tine fotballskole 2019 - påmelding åpnet!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 3. Mar 2019

Fra fotballskolen 2018, foto Janne Gamst Andersen

Vi er klare for å ta mot påmelding til Tine fotballskole 2019. Fotballskole arrangeres i uke 26: 24. - 28. juni og  uke 33: 12. - 16. august - på Lusetjern kunstgress med klubbhuset som base - hver dag fra kl. 09.00 - 15.00 (klikk på riktig uke for påmelding!)

Fotballskolen er for alle jenter og gutter i alderen 7 til 13 år (født 2012 - 2006)  - det er ikke krav til medlemskap i Holmlia Sportsklubb for å delta. Ansvarlige og trenere er frivillige og aktive i Holmlia Sportsklubb - fotball.

Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne gjennom skolene får det gøy og lærer mer om fotball.
På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle, og forhåpentligvis nye venner.

Fotball er hovedaktiviteten med variert program og dyktige instruktører, men det vil også bli tid til andre sosiale aktiviteter og  grilling.

TINE Fotballskole Holmlia koster som i 2018 kr 1 100 pr. deltager (søskenmoderasjon kr. 50 fra barn nr 2, dvs 2 barn kr 2 150). Inkludert i prisen er i tillegg til instruksjon og trening, T-skjorte, TINE bag/sekk, TINE-produkter, grillmat m m. og ikke minst MASSE GØY !


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.