A-laget er godt igang med sesongforberedelsene!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 5. Feb 2019

Årets sesong for A-laget starter med NM kvalifisering mot Nordstrand 23.03.19 kl 16.00 på Lusetjern kunstgress, før første seriekamp er i gang søndag 31.03.19 kl 16.00 på Kringsjå motstander Lyn.


Vi har tatt en prat med støtteapparatet for A-laget som består av hovedtrener Faisal Dahir, assistenttrener Rizwan Ali, analyseansvarlig Dan N. Winer og materalforvalter Haris Abbas.


Hva tenker dere om årets sesong?

-Det blir en innholdsrik og spennende sesong. Vi vil ikke prate for mye om opprykk, men sikter oss inn mot topp tre. Vi tar det kamp for kamp og går alltid for seier. Vi har flere spennende nysigneringer, så dette kan bli en veldig bra sesong.


Hvordan vurderer dere motstanderne i vår avdeling?

-Det er en tøff avdeling med mange gode lag. Vi må konsentrere oss om oss selv, og ikke tenke så mye på motstanderne. Vi må være godt forberedt og godt trent – da slår vi de fleste. Av lagene i avdelingen blir nok Kfum 2 og Grorud 2 de tøffeste motstanderne. Andre-lagene vet man aldri hva stiller med, så det blir en spennende utfordring. Men vi skal være klare til å bite fra oss.


Vi takker Faisal, Rizwan, Dan og Haris for praten og ønsker lykke til med sesongen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.