Nesten gratis fotballskole i høstferien - uke 40

Postet av Holmlia SK - Fotball den 5. Sep 2018

Bilde fra fotballskolen sommeren 2018 - foto Janne Gamst Andersen

Holmlia Sportsklubb - fotball tilbyr nesten gratis fotballskole i høstferien på Lusetjern kunstgress med klubbhuset som base. Vi kan med god støtte fra Oslo Idrettskrets og tilskudd til inkludering i idrettslag tilby fotballskole i høstferie for jenter og gutter født 2007 til 2012 - mandag 1. oktober til fredag 5. oktober - hver dag fra kl. 09.00 - 15.00. Deltakerne betaler kr 200 ved påmelding - som dekker lunsj - mat og drikke hver dag.

På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle og forhåpentligvis nye venner. 

Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne får det gøy og lærer mer om fotball.

Fotball vil selvfølgelig være hovedaktiviteten denne uken, noe som besørges av et variert program og dyktige instruktører.
Endelig program for de enkelte dager, samt ytterligere informasjon vil bli tilsendt uken før Fotballskolen starter.

Påmelding skjer på deltaker.no - følg denne lenken!


Velkommen til galde fotballdager i høstferien!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.