Interessert i trenerjobb?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Feb 2018

Bilde fra 1. runde NM mellom Holmia og Stabæk april 2017

Holmlia Sportsklubb er kjent som en klubb som utvikler mange talenter. Det ønsker vi å fortsette med! Vi ønsker at vårt juniorlag og A-lag skal være klubbens flaggskip og et interessant og ambisiøst mål å strekke seg etter for våre yngre spillere, slik at vi kan beholde spillere så lenge som mulig i klubben. Klubbens målsetting er å ha et seniorlag i 3. divisjon, lag på junior og aldersbestemt (13-16 år) som spiller på øverste nivå i sine klasser.

 Hvilken trener ser vi etter?

Holmlia fotball har to juniorlag i henholdsvis 1. og 2. divisjon. Junior 2 består av en treningsgruppe med to kamparenaer (junior 2. divisjon og G17 1. divisjon).

Vi søker en kompetent og motivert trener til vårt juniorlag i 2. divisjon. Du må være en person som sprer entusiasme og som kan motivere spillere til å utvikle seg, samtidig som du må motivere de som kun ønsker å spille fotball på dette nivået.  Du må ha gode kommunikative, og organisatoriske egenskaper.

Vårt juniorlag i 1 divisjon har en målsetning om å rykke opp, og det vil også være ett naturlig mål for vårt junior 2 lag.

Vi søker en trener med minimum NFF C-lisens. Vi vil unntaksvis vurdere kandidater som ikke har dette, men krever da at du underveis oppnår denne kompetansen. Alle utgifter for trenerutdanning dekkes av klubben. 

Godtgjørelse fastsettes etter avtale.

Treningsmengde

Juniorlaget skal trene inntil 2-3 ganger pr. uke. Det vil være samhandling mellom de to juniorlagene for å kunne ha større fleksibilitet mellom lagene og for å skape en utviklingsarena for spillere.

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring, til styret i Holmlia Sportsklubb Fotball v/ Janne Gamst Andersen, epost: post@holmliafotball.org, tlf 909 69 304.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.