2018-sesongforebredelsene har startet!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 8. Jan 2018

Sammen med A-lags-trener Faisal Dahir (i midten) og juniortrener Kjetil Støer (til høyre), finner vi vår nye hovedtrener for juniorene Dan Winer. 

Fra 2018-sesongen får vår erfarne trener Kjetil Støer selskap av ny trener for juniorlaget i 1. divisjon. Vår nye juniortrener Dan Winer forteller at han er 23 år gammel og kommer fra Kjelsås i Oslo. For tiden studerer han på 2. året på NIH ved seksjon trening, Coaching og idrettspsykologi, med fordypning i fotball.

Dan har vært aktiv som spiller selv i Grüner og Kjelsås, og ble med tiden mer og mer interessert i trenerrollen. 2017-sesongen ble tilbrakt som læregutt i trenerteamet til Ullerns A-lag i 3 div. Denne sesongen ønsket han nye utfordringer som hovedtrener for et eget lag.

Når Holmlia annonserte etter junior-trener søkte han på jobben, med en god følelse hvor han har funnet både et lag og en klubb som deler hans videre ambisjoner som trener.

Målsettingen for junior i Holmlia er seriespill i interkrets-serien. I 2017-sesongen endte junior1 på 9. plass i 1. divisjon, mens junior2 endte sist i 2. divisjon. I 2018 er stiller klubben med et lag i 1. divisjon og et lag i 2. divisjon.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.