Holmlias 5. divisjonslag fotball på vei mot opprykk?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 8. Jun 2015

Holmlias herrer spilte sin sjuende seriekamp borte mot Driv 4. juni.

Ifølge Drivs hjemmeside invterte klubben til fest da serieleder Holmlia gjestet Mjær stadion. Et rekordstort publikum - 120 personer iflølge kamprapporten - fikk se en spennende og underholdende kamp der Holmlia fortjent stakk av med alle poengene.

Stadion var pyntet til fest da lagene entret banen og bortelaget var nok noe preget de første minuttene. Mange dueller innledningsvis, men rødtrøyene fester etterhvert grepet på kampen. Driv ledet imidlertid 1-0 ved pause etter mål på straffespark. Holmlia viser seg imidlertid som et meget godt lag og tok over kampen fullstendig etter sidebytte.

Holmlia fortsetter å styre kampen utover i andre omgang og hadde god kontroll. Sluttresultatet ble 3-4 til Holmlia. Målscorerer for Holmlia var Islam Darlishta (3) og Daniel Brekke Andersen.

Neste kamp for Holmlia spilles på Lusetjern torsdag 11. juni kl. 20.15 mot Simensbråten som før kampen ligger på 4. plass på tabellen.