Nok en solid seier for Veitvet a-lag

Postet av Senior Herrer 11'er den 24. Aug 2018

Veitvet møtte i kveld naboen Høybråten/Stovner. De hadde kun tapt en kamp hjemme og det var mot serieleder Ready 2.De hadde en veldig bra målforskjell og med andre ord skulle dette bli en vanskelig kamp for oss. Vi visste at skulle vi ha noen sjanse så måtte vi opp på nivået vi hadde i kampen mot NIH. Vi gikk ut i 4-4-2 med høyt press, men det fungerte ikke så bra i dag. Jeg la relativt kjapt over til 4-3-3 som fungerte litt bedre. Men vi slet imidlertid veldig med balansen i midtbaneleddet og Høybråten kom litt for lett rundt på kantene…som jeg tror var deres plan. Og etter 35 minutter lyktes det Høybråten/Stovner å ta ledelsen 1-0. Det var vel også fortjent! Men det som kjennetegner vårt lag i år er at det bryr vi oss ikke så veldig mye om!! Vi har tro på det vi blir enige om og 4 minutter senere var det klart for utligning med Pavle TopalovicJ Det holdt seg til pause.

I pausen ble vi enige om at vi ikke var gode nok til å demme opp på midtbanen og at de altfor lett kom rundt på kantene. Vi fikk heller ikke brukt angriperne som vi ville. Miki foreslo 4-4-2 og det var jeg enig i. Vi ble også enige om at i et 4-4-2 system er det viktig at spissene jobber tett sammen! I andre omgang stengte vi midten, kantene til Høybråten ble borte og 4`reren bak fremstod med autoritet! Nå var det bare å få på plass den siste tredjedelen av angrepet. Vi senket Brane… Dejan og Marko kriget på topp. De jobbet tett sammen og skjøv fra side til side! Og med aggressive sidebacker skulle det vise seg å være nøkkelen til et markant overtak!! Vi spilte oss til flere gode sjanser, men Høybråten/Stoven forsvarte seg fremdeles bra. Men etter ca 18 minutter av andre omgang fikk vi frispark ca 30-35 meter fra mål…… Ja nå kan dere lure på hva som skjeddeJ)

Miki ladet slegga, tok to knepp til venstre, la an og fyrte av et skudd som man kun ser maken til i PL!! Ballen traff tverrliggeren – som stod å dirret i flere timer etterpå….og kanskje gjør det ennå- ballen gikk rett til værs og hvem stanget den inn?? Pavle Topalovic selvfølgelig og 1-2J . Jeg har sagt det før!! Det at vi ligger under er vanligvis ikke noe problem, men at vi skulle dominere andre omgang slik vi gjorde er rett og slett utrolig bra og det viser en moral i laget man skal lete lenge etter!! Vi kriget og vi sloss til den ene treneren med langt hår fra Høybråten/Stovner sin store fortvilelse!! Han skrek til meg « Nå må du slutte å skrike så Jæ…!!» Jeg ble litt forfjamset men svarte stille og rolig! « Jeg synes du har litt langt hår!». Han ble ikke mindre hissig men dommeren grep inn og det roet segJ) Morsom episode spør du megJ

Etter dette presset og presset vi på og kom til flere sjanser. Endelig fikk Marko Vukmirovic ballen på kanten, tok ut sine siste krefter, dro av vingbacken, skjøt fart inn i 16 meteren, fintet en forsvarer til og satte ballen sikkert i mål og dermed 1-3J. Da var det spilt 44 minutter. Marko stormet ut mot meg å sa « Alf!! Jeg må bytte jeg er helt utkjørt!!» Jeg sa» har du vondt?» « nei»» ok hold ut det er kun sekunder igjen!!» Sekunder ble til minutter og gutta kjempet og kjempet og Marko fikk nye krefterJ) .» Vil du bytte Marko?» « Det går bra Alf!! Jeg står det ut» Jeg tenkte!! Det er sånne gutter Veitvet vil ha!! Takk for en super kamp gutter. Takk for en super innstilling. Takke for en super kaptein som virkelig kriget for laget i dag!. Takk for gutta på banen som støttet hverandre hele tiden. Takk for de som heiet på oss og ikke minst takk til benken som ikke fikk spille men som støttet gutta 110%!! Det var så morsomt å oppleve!! Det er sånn vi blir gode ,det er sånn vi blir best!!