Postet av Senior Herrer 11'er den 22. Mar 2018

Fortuna – Veitvet SK
Onsdag 21.mars 2018 i Valhall

Hei igjen. Sesongens siste treningskamp gikk i Valhall mot 4.div laget Fortuna kl 2200 i dag
21.mars. Kampen åpnet med et massivt press fra Veitvet. Rett og slett glimrende spill de
første 20 minuttene. Vi trillet ball, en og to touch og Fortuna rakk ikke å komme oppi oss i
det hele tatt. Men det kunne jo ikke fortsette slik!! Men når man tar vare på sjansene sine så
blir det uttelling Luca ordner 0-1 på et klasseskudd. Det stod seg til pause. Etter pause kom
Fortuna litt mer med i kampen og vi fikk litt store avstander i leddene våre. Fortuna trykket
på og vi måtte til slutt kapitulere! 1-1. Med litt justering så utlignet spillet seg og det så ut til
å gi god energi til gutta! Vi kom mer og mer inn i kampen, opptrådte tålmodige og forsvaret
ble bare bedre og bedre!. Når forsvaret sitter så smitter det over på de andre lagdelene. Det
gir mer trygghet og da kommer kreativiteten til sin rett!! Glimrende spill de siste 15 minutter
og bang…der satt den for Veitvet!! 3 mot 1 for Veitvet!, vi lekte litt men til slutt dyttet Igor
ballen i mål. Veitvet vinner 1-2 mot et bra Fortuna og selv om det fremdeles er en del ting å
ta tak i så skal vi ta med oss det positive som var på kampen i kveld. Bra jobbet gutter og
du verden som jeg gleder meg til sesongen starter den 5.april borte mot Sagene. Jeg
personlig går glipp av de første 5 kampene, men med Miki og Goran ved roret er jeg
overbevist om at de ordner biffen og hvis noen kommer og heier på oss i tillegg gir det
ekstra selvtillit til guttene.

7 kamper på en måned 5-1- 1 og 17-6 i målforskjell før seriestart lar seg høre. Gutter dere