Kampreferat: Veitvet - Raumnes & Årnes 1 -3

Postet av Senior Herrer 11'er den 20. Mar 2018

Veitvet SK – Raumnes & Årnes
Finale søndag 11.mars 2018

En lang dag i hallen nærmer seg slutten. Vi er i finalen og skal møte Raumnes & Årnes som er et lag i 4.divisjon. Dette blir spennende!! Spørsmålet er bare om det noe» krutt «igjen i beina til gutta etter en flott semifinale mot Eidskog G19!
Svaret på det må bli nei! Vi ble fullstendig satt i skyggen av et aggresivt Raumnes & Årnes.
Fordi vi var en divisjon under vår motstander fikk vi et straffespark før kampen og dermed en
mulighet til å lede 1-0 før kampstart. Brane Atleski satte selvfølgelig ballen kontrollert bak keeper og dermed 1-0. Men det skulle vise seg at semifinalen - som ventet - hadde kostet våre spillere ganske mye. Vi ble presset og presset, men et godt forsvar og en god keeper gjorde at det fremdeles stod 1-0 til oss ved pause. Vi ble enige om at de siste 10 min av første omgang var veldig bra og ble enige om å fortsette med samme taktikk. Men den ene etter den andre måtte ut med krampe og det skapte store muligheter for vår motstander. Vi måtte til slutt innse at kreftene tok slutt, Raumnes & Årnes tok over mer og mer og det hele endte med 1-3 seier til vår overlegne motstander. Fra å dominere de innledende rundene samt semifinalen i snitt 70-30 ble vi selv offer for 30-70 i finalen. Vimå bare gratulere Raumnes & Årnes for en flott kamp og at de var verdige vinnere. Men det skal sies at spillerne ga 200% og mer kan man ikke forlange. Og med et lag som ikke har spilt 11èr fotball siden avslutningen av forrige sesong og frem til midten av februar – kun futsal – og ikke kondisjonsmessig er på topp, må jeg og min likestilte trener Miki si oss veldig fornøyd med to flotte helger i Kongsvingerhallen. Vi gleder oss til seriestart 05.april kl 2015 borte mot Sagene – om snøen har smeltet. Vi har et hårete mål!! Opprykk til 4.divisjon og med det håper vi at publikum som elsker Veitvet stiller opp og heier våre gutter opp til 4.div!!