Kampreferat Sparta Sarpsborg-Holmlia 29.03.17

Postet av Holmlia Menn Senior A den 31. Mar 2017

Med noen gode treningskamper tidligere var de røde fra Holmlia ganske så varme i trøya, og borte mot Sparta Sarpsborg var sesongen nå for alvor i gang. Innledningsvis startet lagene med å kjenne på hverandre før tempoet endret seg drastisk etter 10 min. Holmlia holdt et godt intensitetsnivå oppe, og etter 19 minutter spilt kunne Darlishta feire årets første offisielle mål for Holmlia med et kremmerhus av et langskudd. De røde holdt det gående og det andre målet var rett rundt hjørne. Igjen var Darlishta involvert når han dyttet ballen videre til Shakoor som enkelt sørget for at det sto 0-2 på Sparta kunstgressbane etter 34 min. Det ble en del muligheter før første omgang var over, men lagene måtte nøye seg med med denne stillingen enn så lenge.

I andre omgang møtte Holmlia på et friskere Sparta Sarpsborg lag. De hadde for alvor våknet nå, og med presset sitt klarte de å tvinge frem en tabbe som ga Feka muligheten til å sette inn reduseringen etter 55 min. Med mer enn 20 minutter igjen ble det en tidlig dusj på Neesta som fikk sitt andre gule for dagen. Det var i dette øyeblikket gutta virkelig tok tak, og med 10 mann på banen kriget de med nebb og klør for det etterlengtede avansementet. På tampen av det hele var kampens store spiller, Darlishta, igjen involvert. Etter å blitt spilt opp av Mubarak var det ikke mye som stod i veien for at Holmlia etter 88 min skulle få sitt tredje for dagen. Darlishta ble derfor kampens store helt i en dramatisk kamp med sine to mål og målgivende pasning.

Godt skal det være å gå videre til 2 runde i NM kvalik!

Vi takker Sparta Sarpsborg og dommerene for kampen!