Vintertrening

Postet av Holmlia SK - Fotball den 27. Okt 2020

Seriespillet er snart over og vi går over i vintertreningsmodus.Treningstidenen inne er fordelt og mange har "flyttet inn" i skolenes gymsaler, mens treningstidene for vinteren ute gjelder fra 1. november.

Innetrening

Vi har tilgang på treningstid i gymsalene på Hallagerbakken, Toppåsen og Rosenholm (Rosenhallen). Treningstidene er tildelt de yngste lagene. Det er noen ledige tider som ikke er fordelt - ta kontakt med fotballgruppa på post@holmliafotball.org for forespørsel om tider. Treningstidene finner dere her!

Utetrening

Det er Lusetjern 11-er som er åpen for trening fra 2. november til 1. april. 7-erbanene kan benyttes når det er bart, men det blir ikke satt på lys på disse banene på kveldstid. 

Fra vintersesongen 2019/2020 overtok Oslo kommuen ved Bymiljøetaten ansvaret for vinterdriften på 11-banen. Det betyr at Holmlia SK Fotball ikke betaler for brøyting, strøm og annet vintervedlikehold. Men det betyr at vi må dele banen med andre klubber etter retningslinjer fra NFF Oslo . Denne vinteren er det Ljan FK og Bjørndal IF som er tildelt treningstider på banen i tillegg til Holmlia SK.

Treningstider på Lusetjern 11-er gjeldende fra 2. november finner du her. Ta kontakt på post@holmliafotball.org om laget ditt ønsker å trene på en av de ledige tidene.


0 Kommentar

Takk til OBOS!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Okt 2020

Foto: Janne Gamst Andersen, fra en OBOS-cup-seier for noen år siden!

Fotballgruppa i Holmlia Sportsklubb fikk tildelt kr 200 000 fra OBOS Jubel  - et tiltak som ble initiert for å gi støtte til  idrettslag eller andre frivillig organisasjoner som har mistet inntekter under koronautbruddet. OBOS satte av 40 mill. kr til tiltaket og tilsammen 556 kor, korps, idrettslag og foreninger mottok midler. Vi i Holmlia SK - fotball var en av de heldige 

Vi jubler sammen med alle andre som har mottatt midler!0 Kommentar

Barnefotballkveld og ungdomsfotballkveld

Postet av Holmlia SK - Fotball den 1. Okt 2020Vår trenerveileder Dan Noam Winer inviterer til barnefotballkveld og ungdomsfotballkveld i november for våre trenere og lagledere i barne- og ungdomsfotballen. Samlingene er obligatoriske for alle som fortsetter som trenere og lagledere neste sesong. Påmelding på epost til Dan: dannoamw@gmail.com . Har du spesielle tema du ønsker skal tas opp, så gi beskjed til Dan.

Barnefotballkvelden arrangeres torsdag 5. november kl. 18.00 - 21.00 på klubbhuset og Lusetjern kunstgress. Følgende tema gjennomgås

  • Verdier og retningslinjer
  • Klubben som sjef
  • God fotballaktivitet i- i økta og kampen
  • www.treningsøkta.no
  • God fotballaktivitet i praksis

Det bli "teori" inne på klubbhuset og praksis ute på banen - så still i treningstøy!

Ungdomsfotballkvelden arrangeres torsdag 02. november kl. 18.00 - 21.00 på klubbhuset og Lusetjern kunstgress. Følgende tema gjennomgås:

  • Verdigrunnlaget
  • Hva karakteriserer ungdom?
  • Du som ungdomsfotballtrener
  • Overgang fra barn til ungdom
  • Praksisøkt ute - så møt i treningstøy!

Klubbens sportsplan vil være gjennomgangstema i begge samlingene.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline