Vil du stå i Holmlias viktigste kiosk?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Okt 2022

Vi i Holmlia Sportsklubb er kjempestolte av den nye kiosken vi nå har fått i vårt nyoppussede klubbhus i Lusetjerndalen! Vil du være med å bidra til at penger strømmer inn i kassa så fantastiske idrettsopplevelser for barn og ungdom som er tilknyttet Holmlia Sportsklubb kan realiseres? Og, samtidig få et sosialt hyggelig miljø?

Vi søker alle voksne som har lyst til å gjøre en meningsfull konkret frivillig innsats for nærmiljøet ved å stå i kiosken i klubbhuset vårt. Er du i arbeid, er du pensjonist? Ikke noe problem! Har du aldri stått i kiosk? Ikke noe problem. 

Ta kontakt med Hiba Saaliti på epost: hibasaaliti@hotmail.com eller telefon 411 89 902

Her er noen utvalgte bilder fra kiosken vår:

Jentedag med Vålerengadamene!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 12. Okt 2022


100 jenter deltok idag på felles Jentedag på Lusetjern, vi fikk besøk av 6 spillere fra Vålerenga sitt damelag. Guro Pettersen, Olaug Tvedten, Dejana stefanovic, Lina klech, Johanne Haug og Silje Djurhuus stilte fra damelaget :) Alle jentene fikk hver sin t-skjorte.


Vi startet ettermiddagen med oppvarming i form av BliMe-dansen ledet av jenter fra 07/08 laget.


Vålerenga spillerne fortalte kort om seg selv før vi satte i gang med treningen. 


Vi hadde 3 ulike stasjoner med øvelser, å to grupper på hver stasjon, jentene fikk prøve seg på skudd, føring av ball, triksing, spille 1v1, 2v2 :) Vålerenga spillerne var med på en stasjon hver sammen med trenere fra Holmlia :) 


På slutten hadde vi runde med spørsmål som noen av jentene hadde sendt inn på forhånd, jentene fikk spørsmål om hvor ofte de trente, hva som var utfordrende med å spille fotball, om de likte dyr, når de begynte å spille fotball og om de kunne slå hjul ;) Olaug og Silje klarte det og Guro slo til med å stupe kråke :) 


Helt på slutten tok vi et stort felles lagbilde og jentene fikk kort med bilde av spillerne og signaturer og en gymbag :)


En fantastisk ettermiddag på Lusetjern, glade og fornøyde jenter :) Vi får også billetter til den siste hjemmekampen i årets sesong, kanskje klarer vi å stille opp en skikkelig god gjeng for å støtte jentene i årets siste kamp :) 


Tusen takk til Vålerenga damene for at dere ville komme på besøk til oss, vi håper det kan skje flere ganger :)1 Kommentar