Holmlia Fotball junior gutter i 1. divisjon søker ny trener!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 21. Sep 2019

Foto: Janne Gamst Andersen - juniorlaget på Norway Cup

Målsetninger

Holmlia Sportsklubb er kjent som en klubb som utvikler mange talenter. Det ønsker vi å fortsette med! Vi ønsker at vårt juniorlag og A-lag skal være klubbens flaggskip og et interessant og ambisiøst mål å strekke seg etter for våre yngre spillere, slik at vi kan beholde spillere så lenge som mulig i klubben.  Vi ønsker å bygge et juniorlag og A-lag som gjør det mulig å utvikle spillere til de øverste nivåer i landet. 

Klubbens målsetting er å ha et seniorlag i 3. divisjon, lag på junior og aldersbestemt (13-16 år) som spiller på øverste nivå i sine klasser.

Hvilken trener ser vi etter?

Vi søker en kompetent og motivert trener som skal lede juniorlaget til å nå klubben sitt mål om opprykk neste sesong.  Kanskje er du en ung trener med ambisjon om egenutvikling og utvikle egne spillere. Eller du har erfaring du kan bruke til å utvikle talenter på Holmlia. Denne funksjonen gir en særegen mulighet til å jobbe med sultne spillere på høyt nivå i et miljø som har fostret mange talenter. For oss er viktige egenskaper å kunne spre entusiasme, være profesjonell i alle ledd, ha gode kommunikative og organisatoriske evner.  Du er en fotballfaglig sterk trener med evner og engasjement for spillerutvikling og kulturbygging. Vi ønsker en trener som blir motivert av å bidra til utvikling og se resultater, og som legger i det lille ekstra for klubben og spillerne. 

Vi søker en trener med minimum NFF C-lisens. Vi vil unntaksvis vurdere kandidater som ikke har dette, men krever da at du underveis oppnår denne kompetansen. Alle utgifter ftil trenerutdanning dekkes av klubben. 

Godtgjørelse fastsettes etter avtale.

Treningsmengde

Juniorlaget skal trene 2-3 ganger pr. uke. Veiledende er 3 ganger i uken under oppkjøring, 2 ganger under sesong. Det vil være samhandling mellom seniorlag og juniorlag for å kunne ha større fleksibilitet mellom lagene og for å skape en utviklingsarena for spillere.

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring, til styret i Holmlia Sportsklubb Fotball v/ Janne Gamst Andersen, mail: post@holmliafotball.org, tlf 909 69 304.Nye lag for jenter og gutter født 2013

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Aug 2019

På en solfylt søndag møtte 60 førsteklassinger opp til sin første fotballtrening på Lusetjern kunstgress. Jenter og gutter fra Hallagerbakken, Toppåsen, Lusetjern og Rosenholm med foreldre og foresatte var invitert til oppstart av nye fotballag. Det ble etablert 5 nye lag - ett for hver av skolene for guttene og et felles jentelag.

Lagene har fått tildelt følgende treningstider

 • J2013 trener på Lusetjern 7-er onsdager kl. 17.00 - 18.00
 • G2013 Toppåsen trener på Holmlia 7-er (Kebab-banen) onsdager kl.- 17.00 - 18.00
  • Lagleder Michael Nemecky - 488 90 176 | michael.nemecky@gmail.com
 • G2013 Rosenholm trener på Lusetjern 7-er mandager kl. 18.00 - 19.00
 • G2013 Hallagerbakken trener på Lusetjern 7-er torsdager kl. 17.00 - 18.00
  • Trener Jarle G. Storløkken - jarlegs@gmail.com
 • G2013 Lusetjern trener på Lusetjern 7-er torsdager kl. 17.00 - 18.00
  • Lagleder Marius Park Pedersen - 909 80 230 | unisound7@gmail.com

For de som ikke hadde anledning til å møte opp på oppstartmøte, er det mulig å møte opp på trening. Vi oppdateret med kontaktinfo til lagene så snart vi mhar mottatt informasjon.

For alle som starter nå, vil det kun bli fakturert medlemskontingent kr 100 for deltakelsen fram til 1.1.2020. Informasjon om treningsavgifter finnes i klubbhåndboka.

Har dere spørsmål ta kontakt med fotballgruppa på post@holmliafotball.org.Holmlia damer ønsker flere spillere!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Aug 2019

Vi feirer ett år!
I august 2018 startet Holmlia SK og Eidi Nafstad et fotballag for damer! Nå har laget blitt ett år, og vi er en liten gjeng som trener og spiller kamper hver uke. Målet til klubben på sikt er å ha et tilbud til jenter og damer i alle aldre, slik at alle som vil skal kunne spille fotball så lenge de ønsker uten å måtte bytte klubb.

Hvem er vi?
Hver mandag og torsdag samles vi en liten gjeng med jenter og damer i alderen 15 til 55 år på Lusetjern 7-er kunstgressbane, som ligger mellom Holmlia og Lusetjern skole. Her trener vi fra klokken 20-21.30 hele året, og i sesong spiller vi kamper. Vi har ett 7-er lag i 2. divisjon damer, og har stort sett kamper på mandager. Hos oss er det det sosiale og gleden ved å spille fotball sammen med andre som står i fokus, resultater og nivå spiller ingen rolle! Et felles mål for laget er at vi sammen skal utvikle oss og forbedre fotballferdighetene våre, det er jo tross alt gøy å vinne kamper!

Har du lyst til å spille sammen med oss?
Vi ønsker oss flere jenter og damer på laget! Hvis du ønsker å bli kjent med nye fjes, bærer på en liten drøm om å ta opp den gamle hobbyen eller ønsker å prøve fotball for første gang er Holmlia Damer et perfekt sted å starte! Nivå, alder og fysisk form har ingenting å si, her er alle velkomne. Det er ingen krav om å spille kamper, det er fullt mulig å bare trene!

Er du nysgjerrig på hva vi gjør og hvem vi er, finner du oss på Facebook-gruppen «Holmlia Fotball damer». Her legger vi ut oppdateringer, og du kan enkelt ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!

Vi inviterer til velkomst-trening 22. og  29.august klokken 20.00 på Lusetjern 7-er kunstgress, mellom Lusetjern og Holmlia skole. Møt opp og se om dette er noe for deg, vi gleder oss til å se deg!
Hvis ikke datoene passer er det bare å komme hvilken som helst annen torsdag.

Trener Eidi Nafstad treffes på telefon 922 19 223 eller epost  Eidi.nafstad@gmail.comGratis fotballcup på Holmlia 14. og 15. september!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 4. Aug 2019

https://holmliafotballcup.cups.nu/2019/result/clubsHelgen 14. og 15. september inviterer vi for første gang på mange år til fotballcup på Holmlia. 

 • Lørdag 14. september: Jenter og gutter 9 år (født 2010) – 5-er fotball 
 • Søndag 15. september: Jenter og gutter 10 år (født 2009) – 7-er fotball 

Alle lag er garantert 3 kamper pr lag med et tett kampprogram hvor hver kamp varer 25 minutter og spilles på flotte kunstgressbaner i Lusetjerndalen på Holmlia.

Meld på nå og vinn fruktbeger/smoothie til hele laget (6 lag)! Påmelding via denne lenken.

Her kan du sjekke hvilke lag som er påmeldt.

Velkommen til en morsom fotballcup på Holmlia!

Kontaktpersoner ved spørsmål

 • Daglig leder Aram Meradi (mobil 993 86 161) eller post@holmliasport.no
Norway Cup og juniorlaget

Postet av Holmlia SK - Fotball den 4. Aug 2019

I juniorlagets siste kamp i turneringen var det en hendelse som har fått oppmerksomhet. Hendelsen er ikke korrekt gjengitt i alle media. 

En av våre spillere holder i trøyen til motspiller fra Radøy. Radøyspilleren reagerer med å dytte vår spiller, og det blir noe knuffing mellom disse to spillerne. Når dette skjer løper spillere fra Radøy til og situasjonen blir anspent. Noen av Holmlias spillere kommer også til for å skille guttene fra hverandre og trekke egen spiller bort fra situasjonen. Resten av av Holmlias spillere trekker seg unna. 

To tilskuere kommer løpende ut på banen, og den ene tilskueren slår Radøy-spilleren. Dette er politianmeldt, noe politiet bekrefter. Politiet bekrefter også at han som slår er tilskuer og ikke en av våre spillere.

Holmlia Sportsklubb tar på alvor når slike hendelser skjer. Vi er opptatt av at våre lag har gode verdier og viser Fair Play på og utenfor banen. I denne situasjonen opptrer juniorlagets spillere korrekt. De trekker seg unna situasjonen og unngår konfrontasjon. Både vår spiller som havnet i direkte konfrontasjon og Radøyspilleren fikk korrekt rødt kort av dommeren. 

Holmlias juniorlag ble slått ut av Norway Cup etter tap i denne kampen.


Omtale i BA (krever innlogging)

Omtale i VGCUP-utstyrspakke til overnattingscuper

Postet av Holmlia SK - Fotball den 8. Jun 2019

Vår utstyrsleverandør har tilbud på cup-pakke til overnattingscuper. Pakken består av luftmadrass med elektrisk pumpe og sovepose til kr 499.

Bestilling gjøres pr telefon eller epost - post@comet.no.

Vi minner også om at klubbutstyr kan bestilles fra Comet Sport - på vår klubbnettsideOppstart av nye fotballag 2020 født 2014

Postet av Holmlia SK - Fotball den 5. Jun 2019


OPPSTART NYE FOTBALLAG 2020
 

Holmlia Sportsklubb Fotball inviterer alle gutter og jenter født i 2014 som har lyst til å spille fotball til oppstart av nye lag!

 

Pga Covid19 har vi tatt våre forhåndsregler og inviterer på ulike tidspunkt på dagen.  For jentene deler vi opp etter skole når vi møtes. 

For at vi skal få en oversikt over hvor mange som kommer ber vi dere sende en mail for å melde dere på, Se mailadresse under.


Når: Søndag 30. August

 

           Kl.10-11.30 jenter fra Hallagerbakken, Lusetjern, Rosenholm og Toppåsen skole

                                         Kl. 12.00-13.30 gutter fra Hallagerbakken og Toppåsen skole

                                         Kl. 14.00-15.30 gutter fra Lusetjern og Rosenholm skole


Sted: Lusetjern kunstgress 11’er
Ta på: klær og sko (joggesko/fotballsko) som passer til fotballaktiviteter
Ta med: drikkeflaske og en voksen som kan være med på oppstartsmøtet
 Det blir arrangert fotballaktiviteter for barna ute, mens de voksne er på oppstartsmøte inne.


Vi gleder oss til å se akkurat deg!
 

Holmlia Fotball er foreldredrevet, organisert og drevet av foresatte, for barna.

Det forventes at alle foreldre deler på arbeidsoppgavene rundt driften av laget, klubben og klubbens arrangementer.

For å kunne opprette et lag må man ha minst to voksne som dekker lagleder- og trenerfunksjonene.

.

Har du spørsmål angående oppstart nye lag eller eksisterende lag?

Finn informasjon på hjemmesiden http://holmlia-sk-fotball.idrettenonline.no/ eller ta kontakt på post@holmliafotball.orgEnklere kamprapportering

Postet av Holmlia SK - Fotball den 24. Apr 2019

Løsning for digital kamprapport er på plass og klar til bruk. For deg som er lagleder/kontaktperson/trener betyr det

 • Papirløs og mobiltilpasset kamprapportering
 • Liveregistrering av hendelser under kamp
 • Elektronisk godkjenning etter kampslutt

Det er hjemmelagets oppgave å registrere hendelser under kamp. Det vil forenkle dommerens jobb med å fullføre kamprapporten etter kampen. Og ikke minst så kan alle som er interessert følge kampen løpende via fotball.no og MinFotball-appen.

For å få tilgang må hjemmelagets ansvarlige stå oppført med lagrollen "kontaktperson" eller "trener" for laget i FIKS. Ta kontakt på post@holmliafotball.org hvis du mangler tilgang for ditt lag. 

Hovedendringene er

 • Dommer skal FØR kampstart få begge lagledere til å bekrefte at kamptroppene er registrert i FIKS
 • Hjemmelaget skal registrere hendelser og pauseresultat under kampens gang og sluttresultat rett etter kampslutt
 • Dommer skal bekrefte og godkjenne kamprapporten så raskt som mulig etter kamp (må gjøres innen tidsfrist)
 • Lagledere skal så rask som mulig og innen 24 timer etter at dommer har godkjent kamprapporten, godkjenne / avvise kamprapport (automatisk godkjent hvis ikke besvart)

  fotball.no er det lagt ut veiledning og svar på en rekke spørsmål

Det anbefales at man benytter ny løsning, men gammel løsning vil fungere parallelt med innføring av den nye. Gammel løsning vil blir stengt etter en liten overgangsperiode.Takk for innsatsen til alle som møtte på dugnad søndag 26. mai !

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Apr 2019

Takk for innsatsen på dugnadene - rydding av gummigranulat rundt banen er godkjent av Bymiljøetaten innen fristen 1. juni! 

Det blir en siste dugnadsinnspurt og vi inviterer til ny dugnad søndag 26. mai fra kl. 12.00. Møt opp og bidra til at vi får samlet sammen siste rest av gummigranulat slik at vi slipper krav fra Bymiljøetaten om å betale for fjerning av granulat - stipulert til kr 100 000!

Ta med utstyr til dugnaden - som koster, trillebår, spader mm. Vi skal samle gummigranulat i sekker.
Seriestart for juniorlaget!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 30. Mar 2019

                           Foto: Janne Gamst Andersen

Første kamp er mot Årvoll torsdag 4. april på Årvoll kunstgress kl. 20.15. Første hjemmekamp på Lusetjern kuntgress spilles torsdag 11. april kl. 20.15 mot KFUM2. Hele kampoppsettet for Holmlias juniorlag finner dere her.

Vi har tatt en prat med trenerne Prathev Parameswaran og Dan N. Winer om forventningene til sesongen.


"Hva tenker dere om årets sesong?"

Årets sesong kommer til å bli utrolig bra, men tøff. Vi starter mot Årvoll 4. april og har 26 kamper totalt i sesongen. Målet er opprykk til interkrets B. Vi har en talentfull spillergruppe med mye rutine kombinert med ungt pågangsmot. De fleste spillerne fra ifjor er med videre, samt at vi har fått inn noen nye spennende spillere. Forrige sesong opparbeidet vi oss mye erfaring og fikk gode referanser på hvor nivået ligger. Dette har vi lært mye av og tar med oss det positive. Vi skal prestere enda bedre på områder hvor vi har et forbedringspotensiale.

"Hvordan vurderer dere motstanderne?"

Det er mange gode lag i denne serien, og alle kan slå alle. Holmen og Grorud vil bli de største konkurrentene i toppen, i tillegg til at både Ready, Heming og Årvoll kan bite godt fra seg. Vår jobb er å ta en kamp om gangen og prøve å vinne den. Det gjør vi ved å spille vårt spill og være fokuserte.

Vi ønsker Prathev, Dan og gutta lykke til med sesongen!Våren kommer - møte opp på dugnad på banen torsdag 4. april!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 24. Mar 2019

Foto: Rune Eriksen

Etter nok en vinter med snø kommer våren og snøsmelting. Det betyr dugnad på banen - med rydding av gummigranulat rundt banen og klargjøring til seriestart. Vi inviterer alle frivillige til vårdugnad torsdag 4. april fra kl. 18.00.

Holmlia Sportsklubb har avtale med Bymiljøetaten om vinterdrift på Holmlia kunstgress. Avtalen gjelder for perioden 1. novermber til 1. april, og muliggjør fotballtrening for våre lag ute på vinteren. Rydding av banen etter vinterdrift er del av klubbens forpliktelser i avtalen.

De fleste barnelagene fra 7-12 år trener på skolenes gymsaler, men siden gymsalen på Toppåsen ikke har vært tilgjengelig etter brannen, reduserer det timeltallet vi har tilgjengelig for innetrening. Oslo Idrettskrets har besluttet at fotball ikke tildeles treningstid i kommunenes iidrettshaller. Treningstid i Holmliahallen deles i ukedagene mellom håndball, innebandy og basket basert på timefordeling vedtatt av idrettskretsen.

For å ha et tilbud om tilfredsstillende treningsfasiliteter for våre eldste barnelag, ungdomslagene og voksne, har klubben inngått avtale med Bymiljøetaten om vinterdrift. Avtalen innebærer at klubben betaler for lys på banen, er ansvarlig for brøyting og for eventuelle skader på banen som følge av vinterdrift. Bymiljøetaten godkjenner firma som skal forestå brøyting og utstyret som firmaet benytter, samt gir instrukser for hvordan snøen kan deponeres rundt banen. Før avtalen inngås, inspiserer Bymiljøetaten banen og måler nivå på gummigranulat. Når perioden for vinterdrift er over er det tid for ny inspeksjon. Klubben får da tilbakemelding på rydding etter vinterdrift og eventuelt behov for påfyll av gummigranulat.

Holmlia Sportsklubb er opptatt av de mijøutfordringer gummigranulat medfører. Vi planlegger dugnad på banen torsdag 4. april fra kl. 18.00 - da skal vi sørge for at mest mulig av gummigranulatet kommer tilbake på kunstgresset. 


Møt opp og bidra til gode treningsforhold for våre spillere!Klubbdag på Lusetjern søndag 7. april!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Mar 2019


Vi åpner fotballsesongen med klubbdag på banen søndag 7. april 2019 fra kl. 12.00 - 17.00. 

Det blir aktiviteter på banen og i klubbhuset. Inne i klubbhuset blir det kafeteria og salg av utstyr.

Ute på banen vil det være ulike aktiviteter fra 12.00 og kamp kl. 14.00 hvor A-laget møter kidza!

Vi markerer at Holmlias Sportsklubb - fotball er blitt sertifisert som kvalitetsklubb.Tine fotballskole 2019 - påmelding åpnet!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 3. Mar 2019

Fra fotballskolen 2018, foto Janne Gamst Andersen

Vi er klare for å ta mot påmelding til Tine fotballskole 2019. Fotballskole arrangeres i uke 26: 24. - 28. juni og  uke 33: 12. - 16. august - på Lusetjern kunstgress med klubbhuset som base - hver dag fra kl. 09.00 - 15.00 (klikk på riktig uke for påmelding!)

Fotballskolen er for alle jenter og gutter i alderen 7 til 13 år (født 2012 - 2006)  - det er ikke krav til medlemskap i Holmlia Sportsklubb for å delta. Ansvarlige og trenere er frivillige og aktive i Holmlia Sportsklubb - fotball.

Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne gjennom skolene får det gøy og lærer mer om fotball.
På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle, og forhåpentligvis nye venner.

Fotball er hovedaktiviteten med variert program og dyktige instruktører, men det vil også bli tid til andre sosiale aktiviteter og  grilling.

TINE Fotballskole Holmlia koster som i 2018 kr 1 100 pr. deltager (søskenmoderasjon kr. 50 fra barn nr 2, dvs 2 barn kr 2 150). Inkludert i prisen er i tillegg til instruksjon og trening, T-skjorte, TINE bag/sekk, TINE-produkter, grillmat m m. og ikke minst MASSE GØY !A-laget er godt igang med sesongforberedelsene!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 5. Feb 2019

Årets sesong for A-laget starter med NM kvalifisering mot Nordstrand 23.03.19 kl 16.00 på Lusetjern kunstgress, før første seriekamp er i gang søndag 31.03.19 kl 16.00 på Kringsjå motstander Lyn.


Vi har tatt en prat med støtteapparatet for A-laget som består av hovedtrener Faisal Dahir, assistenttrener Rizwan Ali, analyseansvarlig Dan N. Winer og materalforvalter Haris Abbas.


Hva tenker dere om årets sesong?

-Det blir en innholdsrik og spennende sesong. Vi vil ikke prate for mye om opprykk, men sikter oss inn mot topp tre. Vi tar det kamp for kamp og går alltid for seier. Vi har flere spennende nysigneringer, så dette kan bli en veldig bra sesong.


Hvordan vurderer dere motstanderne i vår avdeling?

-Det er en tøff avdeling med mange gode lag. Vi må konsentrere oss om oss selv, og ikke tenke så mye på motstanderne. Vi må være godt forberedt og godt trent – da slår vi de fleste. Av lagene i avdelingen blir nok Kfum 2 og Grorud 2 de tøffeste motstanderne. Andre-lagene vet man aldri hva stiller med, så det blir en spennende utfordring. Men vi skal være klare til å bite fra oss.


Vi takker Faisal, Rizwan, Dan og Haris for praten og ønsker lykke til med sesongen!Innkalling til årlig møte

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Jan 2019

Fotballgruppas styre innkaller til årlig møte i fotballgruppa mandag 11. februar kl. 19.30 på klubbhuset.

Frist for innsending av forslag til møtet er 27. januar. Forslag sendes til post@holmliafotball.org.

Agenda for årlig møte:

 1. Behandle regnskap.
  1. Balanse.pdf
  2. Resultat.pdf
  3. Noter.pdf
 2. Behandle gruppens Fotballgruppas årsberetning 2018.pdf
 3. Fastsette Budsjett 2019.pdf
 4. Fastsette årlig Treningsavgifter 2019.pdf.
 5. Fremme innspill til Årshjul .pdf for gruppens aktiviteter til hovedstyret.
 6. Foreslå kandidater til Gruppestyre.pdf

Sakspapir til årlig møte publiseres etter styremøte 29. januar 2019 og senest en uke før årlig møte.Holmlias A-lag styrker stallen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Jan 2019


Monir Benmoussa er tilbake i Holmlia etter opphold i VIF, Bærum, Fredrikstad, Florø og nå sist Lysekloster. 24 åringen besitter mye erfaring fra høyere nivå. Han har nå valgt å vende hjem til Holmlia for å hjelpe barndomsklubben mot målet om avansement. Vi har tatt en prat for å høre om ambisjonene for 2019-sesongen.

"Du er tilbake i Holmlia.. hvordan kjennes det?"

Følelsen av å være tilbake i Holmlia er veldig spesiell, det er her jeg har vokst opp og det er herfra jeg har mine beste fotballminner med mine nærmeste venner.

"Hva tenker du om avdelingen vår denne sesongen?"

Avdelingen og tabell bryr jeg meg ikke så mye om ettersom jeg vet hvilke kvaliteter vi har i laget. Så lenge vi jobber hardt og presterer på det nivået jeg vet vi har i oss, så kan ingen klubber i 4.div måle seg meg oss. 

"Hva tenker du om sesongen?"

Sesongen tror jeg vil by på masse utfordringer som vi må stå sammen som ett lag for å komme oss igjennom. Gjør vi det så kommer opprykket til 3.div.


Vi ønsker Monir velkommen tilbake, og gleder oss til 2019 sesongen!A-laget styrker stallen før 2019-sesongen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Jan 2019


Monir Benmoussa er tilbake i Holmlia etter opphold i VIF, Bærum, Fredrikstad, Florø og nå sist Lysekloster. 24 åringen besitter mye erfaring fra høyere nivå. Han har nå valgt å vende hjem til Holmlia for å hjelpe barndomsklubben mot målet om avansement. 

Vi har tatt en prat med Monir for å høre hva han kan bidra med i barndomsklubben.


"Du er tilbake i Holmlia.. hvordan kjennes det?"

Følelsen av å være tilbake i Holmlia er veldig spesiell, det er her jeg har vokst opp og det er herfra jeg har mine beste fotballminner med mine nærmeste venner.

"Hva tenker du om avdelingen vår  i 4. divisjon denne sesongen?"

Avdeling og tabell bryr jeg meg ikke så mye om ettersom jeg vet hvilke kvaliteter vi har i laget. Så lenge vi jobber hardt og presterer på det nivået jeg vet vi har i oss, så kan ingen klubber i 4.divisjon måle seg med oss. 

"Hva tenker du om sesongen?"

Sesongen tror jeg vil by på masse utfordringer som vi må stå sammen som ett lag for å komme oss igjennom. Gjør vi det så kommer opprykket til 3.divisjon


Vi ønsker Monir velkommen tilbake, og gleder oss til 2019 sesongen!