Åpent klubbhus for ungdom lørdag 1. desember og 8. desember

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Nov 2018

Velkommen til løkkefotball med A-laget på lørdager! Vi åpner bane og klubbhus for ungdommer på Holmlia lørdag 1. og 8. desember fra kl. 16.00 - 21.00.

Vi starter med løkkefotball på kunstgresset, før vi trekker inn i klubbhuset hvor det blir matservering, brettspill og bordtennis.

Klikk på bildet om du vil se VGTVs reportasje om talentene fra Holmlia som ble laget før 1. runde NM mot Stabæk i 2017.Holmlia i finale

Postet av Holmlia SK - Fotball den 27. Okt 2018

Fotballsesongen 2018 nærmer seg slutten. To Holmia-lag spiller om pokaler denne sesongen.

Menn 7-er i 2. divisjon ble kretsmestre etter seier over vinner av avdeling 1 Bærumsløkka. Resultatet ble 5-4 til Holmlia. Det måtte ekstraomganger til før Holmlia sikret seg pokalen. Vi gratulerer!

Menn 11-er spiller finale i OBOS cup finale søndag 4. november kl. 17.20 i Valhall. Motstander er Rommen.

Møt opp og støtte Holmlias spillere!Dan Winer - trenerveileder barnefotball

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Okt 2018

Vår junior-trener i 2018-sesongen går inn i ny rolle i Holmlia Sportsklubb. Dan Winer har sagt ja takk til jobben som trenerveileder i barnefotballen.

Trenerveileder er - ifølge NFF - en av de viktigste rollene i klubben. Trenerveileder skal være trenernes "trener" og støtte trenerne i barnefotballen. Oppgavene er fordelt på tre ulike områder

Sportsplan

 • Ansvarlig for at sportsplanen legges til grunn for gjennomføring av aktiviteten i klubben.

Trenerforum

 • Planlegging – ansvarlig for å utarbeide en struktur for hvordan trenerforum i klubben skal organiseres.
 • Gjennomføring – ansvarlig for at trenerforumene blir gjennomført iht. sportsplan.

Klubbens trenere

 • Oppfølging – skal følge opp klubbens trenere i faglige og praktiske spørsmål, være en trener for trenerne!
 • Utdanning – skal kartlegge kompetanse og bidra til at alle trenere har nødvendig utdanning.
 • Bistå i rekruttering av nye trenere.

Vi ønsker Dan velkommen i ny rolle - og oppfordrer alle trenere til å kontakte Dan om dere ønsker dialog om trenerutfordringer på laget, sparring om trenerrollen og andre spørsmål dere måtte ha som trenere for barnelagene. Dan treffes på epost dannoamw@gmail.com .Åpent klubbhus med Champions Leauge-visninger

Postet av Holmlia SK - Fotball den 15. Okt 2018

Holmlia Sportsklubb fortsetter tradisjonen med åpent klubbhus og visning av Champions Leauge-kamper i klubbhuset. 

Før jul blir det åpent klubbhus følgende datoer: 23. og 24. oktober, 6. og 7. november, 27. og 28. november, 11. og 12. desember.

Klubbhuset er åpent tirsdager fra kl. 21.00 - så snart danseundervisningen er avsluttet, og onsdager fra kl. 20.00. Begge dager stenger vi etter kampslutt - ca kl. 23.00. Ansvarlig for åpent klubbhus denne sesongen er fotballgruppas A-lag. Målgruppe for åpent klubbhus er ungdom i alderen 13-19 år – både medlemmer og andre fra nærmiljøet

I tillegg til fotballkamp blir det salg av brus og mat. På onsdager blir det mulighet for bordtennis og brettspill fra kl. 20.00.

Velkommen!Takk for innsatsen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 15. Okt 2018

Takk for innsatsen - og for frammøte på fotballgruppas høstdugnad som ble gjennomført i typisk høstvær. 

En spesiell takk til G2009 Hallagerbakken (bildet) som stilte med nærmere 30 barn og voksne og tok ansvar for rydding på og rundt Kebabbanen.  

I tillegg til rydding av søppel på og rundt banene, fikk vi spredd ut den siste sekken med gummigranulat og tømt alle søppelbøttene. Materialforvalter benyttet også muligheten til å få litt bistand med rydding av utstyrsboden!

Takk for at dere stiller opp for klubben og nærmiljøet!Trenerkurs på Holmlia

Postet av Holmlia SK - Fotball den 14. Okt 2018

Foto: Anita Øvstedal

Helgens grasrottrener delkurs 1 på Holmlia er gjennomført - og vi vet med sikkerhet at det nå minst er en stortingsrepesentant som har fullført kurset!

15 deltakere - de fleste fra Holmlia SK - deltok på kretsens kurs på klubbhuset/Lusetjern kunstgress denne helgen. Kurset har fire moduler.

 • Barnefotballens verdigrunnlag og konsekvenser for meg som trener, laget og klubben
 • Klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet – sammen
 • Hvordan holde barna i flytsonen
 • Treneren som veileder, samt NFF Skoleringsplan 6–8 år

Kurset hadde teoriøkter inne og praksisøkter ute på kunstgresset, og er spesielt beregnet for trenere og lagledere for de yngste barna.

Vi forsetter med tre nye delkurs på Holmlia i løpet av høsten

Er du interessert informasjon om kursinnhold - klikk på lenken til det enkelte kurs. Vi oppfordrer klubbens trenere til å melde seg på kurs tilpasset årgangen dere trener! Futsalsesongen har startet

Postet av Holmlia SK - Fotball den 14. Okt 2018

Foto: Janne Gamst Andersen

Holmlia SK Fotball deltar i år med ett lag i herrer 3. divisjon. De første kampene spilles i dag 14. oktober i Bjørnholtthallen - mot Bygdø Monolitten med seier 8 - 5 og mot Røa2 ed seier 6 - 3. I 3. divisjon spiller Holmlia ellers mot Nordre Follo, Nærsnes/Åros, Oldenborg og 2. lagene til Røa, Vestli, Vålerenga og Sagene. Det spilles enkel serie og de to beste lagene i divisjonen rykker opp i 2. divisjon.

Futsalsesongen pågår fram til midten av mars 2019 med kamper lørdager eller søndager. De fleste kampene spilles i Bjørnholthallen. Kampoppsett og resultater kan du finne her. Liker du futsal, er det bare ta en tur til Bjørnholthallen - det er gratis inngang, og Bjørndal IF selger gode vafler og kaffe i kiosken!

Spillereglene for futsal - for voksne finner du mer informasjon om på Oslo Fotballkrets sider.

Vi ønsker Holmlias herrer lykke til!Medlemskontingent 2018 - purring på ubetalte kontingentkrav

Postet av Holmlia SK - Fotball den 14. Okt 2018

Holmlia Sportsklubb har vel 1 400 medlemmer - aktive barn, unge og voksne, trenere, lagledere og styremedlemmer. Alle er like viktige for oss for å skape et godt idrettstilbud  med trygge rammer i nærmiljøet. For at vi skal drive idrettslaget, er vi avhengig av at medlemmene betaler medlemskontingent. Medlemskontingenten fastsettes av klubbens årsmøte og er kr 200 for aktive og kr 100 for støttemedlemmer i 2018. Familiemedlemskap koster kr 500 (minimum kr 100 pr medlem). Ved innmelding etter 1.8. betales kr 100 for det første året.

Alle som ikke har betalt kontingent, får nå purring på kontingentkravet for 2018 - enten pr epost eller pr brev. Vi ber om at alle som har deltatt i 2018 betaler kontingentkravet snarest mulig.  Betaling kan skje via nettbank til kontonummer oppgitt på purring eller ved pålogging og betaling via www.minidrett.no hvor det gis oversikt oevr ubetalte kontingenter og treningsavgifter i klubben.

Antall betalende medlemmer for 2018 bestemmer hvor mye Holmlia Sportsklubb mottar i kommunal støtte for 2019. Derfor er betaling av medlemskontingenten ekstra viktig for oss!

I lovverket heter det at alle som deltar i aktivitet i regi av idrettslaget skal betale medlemskontingent. Medlem som skylder kontingent for to år, taper automatisk sitt medlemskap i idrettslaget og skal strykes fra lagets medlemsliste.
Behovsplan for idrett og friluftsliv 2019 - 2028

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Okt 2018

Behovsplan for idrett og friluftsliv 2019 - 2028 ble lagt fram som vedlegg til Oslo komunes budsjett for 2019. Hele behovsplanen kan du lese her. 

Vår bydel Søndre Nordstrand og vårt nærområde Holmlia er omtalt flere steder i behovsplanen.

Basishall

Det foreslås å utrede plassering av basishall for turn på Holmlia med utgangspunkt i at det er et aktivt turnmiljø med en utfordrende anleggssituasjon. Behovsplanen understreker at det er et stort potensiale for vekst dersom en basishall etableres da Holmlia Sportsklubb har en aktiv turngruppe med stor pågang.

Holmlia Bad

Forprosjekt for rehabilitering av badet er gjennomført. Rehabilitering er planlagt med fedigstillelse i 2019. En annen gledelig badenyhet er at pris på inngangsbilletten til badene for barn og unge foreslås halvert i 2019.

Sloreåsen alpinanlegg

Det kommer nye toalettfasiliteter, ny heis og ny prepareringsmaskin med planlagt ferdigstillelse i 2020.

Holmlia skateanlegg

Heve standarden gjennom fokus på periodisk tilsyn og vedlikehold.

Andre tiltak i bydelen

 • Etablere fullskala cricketanlegg med klubbhus på Mortensrud (2022)
 • Bygge friidrettshall på Mortensrud (2023)
 • Mortensrud flerbrukshall i tilknytning til skole ev. med kampsportdel (2023)
 • Anlegge lys i hele rulleskitraseen på Bjørndal (2019)
 • Vurdere kombinert bane for landhockey og kunstis på Mortensrud
 • Interkommunalt samarbeid med Nordre Follo kommune (tidligere Oppegård og Ski) om anlegg i vårt nærmiljø.
 • Småbåthavn på Ljansbruket med fasiliteter for seilere, kajakkpadlere og dykkere.


Konkrete planer for Grønmo til frluftsaktiviteter og idrett kommer i neste behovsplan.Høstdugnad på banene mandag 15. oktober kl. 18.00 - 19.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 8. Okt 2018

Fotballgruppa innkaller frivillige - trenere, lagledere, foreldre og foresatte til dugnad på banene våre mandag 15. oktober kl. 18.00 - 19.00.


Frammøte ved klubbhuset - hvor oppgaver og utstyr blir delt ut. Vi skal rydde søppel rundt alle banene, og vi skal spre en sekk gummigranulat ut på 11-banen.En annerledes fotballtrening!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 29. Sep 2018

Torsdag 27.september fikk jentene på J2004, J2005 og J2006 en litt annen trening enn de er vant til. Lagleder på J2006 Karianne Skaug hadde snakket med Vålerengas damelag i toppserien. De har startet med klubbesøk rundt til klubber i Osloområdet og tok turen til Holmlia med Holmliajente og midtbanespiller Ingrid Schelderup, keeper Guro Pettersen og det unge talentet Adriana Imeri. 

Jentene var ferdig oppvarmet før VIF-spillerne kom. De startet med presentasjon av spillerne, før jentene ble delt inn i tre grupper som jobbet med forskjellige øvelser som gikk på ballkontroll, fotballgolf, skudd osv.

Det var mye glede å se rundt på Lusetjernbanen denne ettermiddagen. Det er gøy at jentene får gjøre noe annet og få tips og gode ord fra toppseriespillere som vet hva som må til for å bli gode! Dette gir jentene mye motivasjon og læring, og veldig gøy at jentelagene blir kjent med hverandre på tvers av alder. Flere bilder fra en annerledes fotballtrening!

På slutten ble det tid til felles bilder og snakk med spillerne. Tusen takk for en super treningsøkt fra Holmlia-jentene, trenere og lagledere.Holmlia Sportsklubb på markedsdag på Holmlia Senter

Postet av Holmlia SK - Fotball den 16. Sep 2018


Holmla Sportsklubb deltar på markedsdagen på Holmlia Senter lørdag 22. september kl. 11.00 -16.00 med en rekke aktiviteter

Av andre aktiviteter nevner vi at Meny fyrer opp grillen, og det blir matboder med mat fra Thailand, Tyrkia og Syria. Det blir underholdning og aktiviteter med 333 Factory, Darius W, Sport4Fun, Solbobleshow, elsykkel-prøvekjøring, Søndre Nordstrand Husflidslag og Lia trening mm.

Velkommen til markedsdag på Holmlia Senter!Nye fotballag for jenter og gutter født 2012 er startet

Postet av Holmlia SK - Fotball den 9. Sep 2018

Besøk på fotballskolen 2018 av elitespillere som startet med fotball på Holmlia, foto Janne Gamst Andersen.

Første helg i september ble det arrangert oppstartmøter jenter og gutter født 2012 med foreldre/foresatte. Det er etablert fem nye lag som starter treningene ute nå i september. Her er informasjon som ble gitt til foreldre/foresatte ved oppstart nye lag.

Vi ønsker alle førsteklassinger velkommen til å spille fotball. Overikten viser kontaktinfo og tidspunkt for trening for de nye lagene. - ta kontakt eller møt opp på trening.

LagLaglederKontaktinfoTreningstid
Jenter 2012Linn Søraaliso@tyrili.no / 416 30 358Tirsdag kl. 17.30-18.30 på Lusetjern kunstgress 11-er.
Gutter 2012 ToppåsenAril Haug Eriksenaril.eriksen@gmail.comTirsdag kl. 18 - 19 på Holmlia 7-er (kebab-banen ved gatekjøkkenet)
Gutter 2012 HallagerbakkenAudun Lysbakkenaudunlys@gmail.com /
934 25 679
Tirsdag kl. 17 - 18 på Holmlia 7-er (kebab-banen ved gatekjøkkenet)
Gutter 2012 LusetjernKnut Elvatunelvatunk@gmail.com /
959 97 487
Onsdag kl. 18 - 19 på Lusetjern 7-er (mellom ungdomsskolen og barneskolen)
Gutter 2012 RosenholmChristoper David Osbornwidenhoferosborn@gmail.com / 454 32 486Onsdag kl. 18 - 19 på Lusetjern 7-er (mellom ungdomsskolen og barneskolen)

Nesten gratis fotballskole i høstferien - uke 40

Postet av Holmlia SK - Fotball den 5. Sep 2018

Bilde fra fotballskolen sommeren 2018 - foto Janne Gamst Andersen

Holmlia Sportsklubb - fotball tilbyr nesten gratis fotballskole i høstferien på Lusetjern kunstgress med klubbhuset som base. Vi kan med god støtte fra Oslo Idrettskrets og tilskudd til inkludering i idrettslag tilby fotballskole i høstferie for jenter og gutter født 2007 til 2012 - mandag 1. oktober til fredag 5. oktober - hver dag fra kl. 09.00 - 15.00. Deltakerne betaler kr 200 ved påmelding - som dekker lunsj - mat og drikke hver dag.

På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle og forhåpentligvis nye venner. 

Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne får det gøy og lærer mer om fotball.

Fotball vil selvfølgelig være hovedaktiviteten denne uken, noe som besørges av et variert program og dyktige instruktører.
Endelig program for de enkelte dager, samt ytterligere informasjon vil bli tilsendt uken før Fotballskolen starter.

Påmelding skjer på deltaker.no - følg denne lenken!


Velkommen til galde fotballdager i høstferien!
Oppstart lag - jenter og gutter født 2012

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Aug 2018

Fotballskolenn 2018 - Ohi - Holmliagutt som spiller på Stabæk - på besøk. Foto: Janne Gamst Andersen

Fotballgruppa inviterer til oppstartdager for gutter og jenter som starter i første klasse (født 2013) på Lusetjern kunstgress 11-er/klubbhuset.

 • Jenter lørdag 1. september kl. 12 - 14
 • Gutter søndag 2. september kl. 12 - 14

Det blir fotballaktiviteter for barna, mens foreldre/foresatte får informasjon på klubbhuset. Ungene har på klær og sko (fotballsko/joggesko) som passer til fotballaktiviteter, og tar med drikkeflaske med vann. Minst en voksen pr barn må være med på oppstartmøtet.

Holmlia Fotball er foreldredrevet, organsiert og drevet av foreldre, for barna. Det forventes at foreldre deler på arbeidsoppgaver rundt driften av laget og bidrar ved klubbarrangementer. Hvert lag må ha minst to voksne som deeekr lagleder- og trenerfunksjonene.

Har du spørsmål - kontakt klubben på post@holmliafotball.org  - eller møt opp på oppstardagene!Vil du spille fotball på damelag på Holmlia?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Aug 2018

Bilde fra fotballskolen 2018 - Ingrid Schjelderup - Holmliajente fra Gamlelinja - på besøk. Ingrid spiller på Vålerenga Dame Elite i dag. Foto: Janne Gamst Andersen.
Er du jente/dame  15 år eller eldre og har lyst til å være med å spille fotball på Holmlia? ⚽
Søk opp Facebook-gruppen "Holmlia Fotball Damer" og bli med! 

Holmlia Sportsklubb Fotball starter ei fotball-treningsgruppe for jenter/damer fra 15 år. Det eldste jentelaget i klubben er per i dag 14 år. På sikt er målet å få i gang aktive juniorlag og damelag i klubben. Første trening var 16. august med  17 aktive og 2 tilskuere i alderen 15 - 50 år i regn og uten skader!


Det blir ny trening torsdag 23. august kl. 21.00 på Holmlia 7-er (Kebab-banen) ved gatekjøkkenet.

MØT OPP DAMER!
Fotballskole uke 33- 13. -18.august

Postet av Holmlia SK - Fotball den 30. Jul 2018

Snart braker det løs igjen med Tine fotballskole på Lusetjern kunstgress. Fra 13. - 18. august vil nærmere 100 unger og ledere spille fotball på Lusetjern kunstgress. Vi har enda ledige plasser - hvis noen ønsker å melde seg på -følg denne lenken!

Ansvarlig for TINE fotballskole 2018 – uke 33 er juniortrener Dan N. Winer. Sammen med han vil spillere på Holmlias A-lag og ungdomslag - jenter og gutter - være ledere og instruktører på fotballskolen. 

Fotballskolen starter kl. 09.00 hver dag og avslutter kl. 15.00. Barna deles inn i grupper etter alder. Det vil være egen jentegruppe med egne jenteinstruktører. Gruppene er på mellom 10-20 barn avhengig av alder og kjønn. To til fire instruktører vil følge hver gruppe gjennom uken. Hver gruppe har en ansvarlig leder som vil følge opp egen gruppe.

Barna må ta med seg mat (matpakke) og godt med drikke hver dag. Det vil til lunsj bli delt ut TINE drikkeprodukter. Torsdag vil Fotballskolen sørge for grillmat og kos til alle deltagerne (flyttes ved evt. dårlig vær).  

Vi ser frem til en uke fylt med fotball og moro!Sommerpatruljen uke 32 - 6. - 10. august kl. 17 - 22.

Postet av Holmlia SK - Fotball den 29. Jul 2018

Foto: Aftenposten|Monica Strømdahl - fra Sommerpatruljen uke 28

Uke 32 - 6. til 10. august blir det igjen Sommerpatrulje på Lusetjern hver kveld fra kl. 17.00 - 22.00 for ungdom fra 13 - 19 år.

Følgende aktiviteter planlegges:

 • mandag 6. august: Fotballaktiviteter på banen - fotballquiz på klubbhuset
 • tirsdag 7. august: Filmkveld på klubbhuset
 • onsdag 8. august: Uteaktiviteter på kunstgresset - fotball zorbing, fotballdart med mer
 • torsdag 9. august: Sosial kveld på klubbhuset med brettspill (sjakk, monopol med mer) og enkel servering
 • fredag 10. august: Fotballturnering på kunstgresset


Aktivitetene er et gratis tilbud for ungdom i alderen 13-19 år finansiert av Oslo Idrettskrets med midler fra Oslo kommune. Holmlia Sportsklubb - Fotball har ansvar for aktivitetene i samarbeid med Oslo Idrettskrets.

Alle ungdommer - jenter og gutter på Holmlia - er velkommen!

Under første uke av sommerpatruljen var byråd Rina Mariann Hansen og leder i Oslo Idrettskrets Magne Brekke på besøk sammen med Aftenposten - les om besøket i Aftenposten!
Norway Cup 2018 - oppdatert 31.7.

Postet av Holmlia SK - Fotball den 24. Jul 2018

JR-laget med trenere Dan Winer og Kjetil Støer, foto: Janne Gamst Andersen

Innledende runder er over i Norway Cup er  og sluttspill starter 1.august. Gutt15 er kvalifisert for B-sluttspill etter 4.plass i puljen mens JR vant sin pulje og går til A-sluttspillet.

Kamper

 • Onsdag 1. august kl. 08.00 G15 på Ekeberg 05 mot Austevoll 
 • Torsdag 2. august kl. 10.15 JR på Ekeberg 32 mot Askøy

Vinner G15 spilles neste kamp onsdag 1. august kl. 14.30 på Rustad1 mot Eikelandsfjord. JR spiller ved seier ny kamp torsdag 2. august kl. 18.45 på Ekeberg 31.

Resultater i innledende runde

 • G15 - søndag 29. juli kl. 15.10 seier 6-1 over Urædd FK
 • JR - søndag 29. juli kl. 18.00 seier 3-0 over Ridabu IL
 • G15 - mandag 30. juli kl. 09.50 tap 1-12 for Loddefjord IL 
 • JR - mandag 30. juli kl. 12.40 seier 1-0 over Club de futbol Alfaz del Pi (Spania)
 • G15 - mandag 30. juli kl. 15.10 tap 0-3 for Riska FK
 • G15 - tirsdag 31. juli kl. 09.50 tap 0-2 for HSV FK
 • JR - tirsdag 31. juli kl. 19.15 seier 2-0 over. Rindal IL

Informasjon om resultater og videre kampoppsett finner du på Norway Cup-sidene.

Holmlia-lagene finner du ved å bruke denne snarveien.

Vi ønsker begge lagene lykke til i årets turnering!Klart for Tine fotballskole 25. - 29. juni

Postet av Holmlia SK - Fotball den 21. Jun 2018

Bilde fra fotballskolen i 2016

Mandag 25. juni starter vi første uke av årets fotballskole. Det er fremdeles ledige plasser - ta kontakt med ansvarlig for fotballskolen Janne Gamst Andersen - 909 69 304 hvis dere ønsker å melde på deltakere.

Fotballskolen starter kl. 09.00 hver dag og avslutter kl. 15.00. Oppmøte er ved Lusetjern kunstgress/Holmlia klubbhus. Dagsprogrammet finner dere her.

Barna deles inn i grupper etter alder. Det vil være egen jentegruppe med egne jenteinstruktører. I tillegg vil i år keepere ha mulighet til egne keeperøkter med A-lagskeeper Bardh Musiqi.

Gruppene er på mellom 10 og 20 barn avhengig av alder og kjønn. To til fire instruktører vil følge hver gruppe gjennom uken. Hver gruppe har en ansvarlig leder som vil følge opp sin gruppe.

Barna må ta med seg mat (matpakke) og godt med drikke hver dag. Det vil til lunsj i tillegg til dette bli delt ut TINE drikkeprodukter. Torsdag vil Fotballskolen sørge for grillmat og kos til alle deltagerne (flyttes ved evt dårlig vær). Det er allikevel viktig å ha med matpakke denne dagen.

Husk å ta med klær etter været, regntøy og skift er viktig de dagene det er meldt regn. Følg med på værmeldingene!

Vi vil ta bilder av barna under uken, som legges på vår hjemmeside. For de som ikke har gitt godkjenning til bilder/intervju er det fint om dere gir barna beskjed om dette.

Alle som deltar på TINE fotballskole er forsikret med Fotballforsikringens grunnforsikring under tiltaket.

Da ser vi frem til en uke fylt med fotball og moro!

Trenerforum lørdag 9. juni kl. 13.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 4. Jun 2018

Foto Anita Øvstedal

Fotballgruppa inviterer alle trenere og lagledere til trenerforum lørdag 9. juni. Ansvarlig for gjennomføringen er A-lagstrener Faisal Dahir. Han tar utgangspunkt i tema fra sportsplanen

Det blir 30 minutters teori inne på klubbhuset, før vi går ut på banen for praktiske øvelser i 60 minutter.

Gutter fra lag i ungdomsfotballen vil delta i de praktiske øvelsene.Ekstra treninger - årgangstreninger

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Mai 2018

Bilde fra fotballskolen 2016

Vi starter opp årgangstreninger for gutter og jenter født 2006 og 2007. Vår juniortrener Dan Winer vil være ansvarlig for treningene. Treningene er et tilbud til alle lag i årgangen, og lagene møter sammen med egen trener, og med eget fotballutstyr som baller, vester og kjegler. Treningene foregår på Lusetjern kunstgress -11-er på lørdager - første gang 9. juni, deretter 23. juni og 25. august. Datoer i september/oktober settes opp etter sommeren.

Timeplan

Kl. 10.00 - 11.00 - gutter føft 2007

Kl. 11.00 - 12.00 - jenter født 2006 og 2007

Kl. 12.00 - 13.00 - gutter født 2006

Dan ønsker innspill fra trenerne om det er spesielle tema og øvelser dere ønsker at han skal fokusere på.
Dugnaden fortsetter onsdag 16. mai fra kl. 17.00!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 7. Mai 2018

Takk til alle som bidro på duganden søndag 13. mai!. Dugnaden fortsetter onsdag 16. mai kl. 17.00.  Det gjenstår litt arbeid før banene er klare etetr vinteren. Vi skal rydde bort restene av gummigranulat, søppel og ugress slik at banene våre blir ryddige og fine til sommerbruk. Ta med kost, trillebår og spade og møt opp til dugnad - oppmøte ved klubbhuset for tildeling av arbeidsoppgaver.

Hvis vi rydder banene selv på dugnad, sparer vi opptil kr 25 000 - som kan brukes på utstyr og annet !Klar for kompetansepåfyll?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 6. Mai 2018

Lagledere og trenere på kurs - foto Anita Øvstedal

Oppsummeringen fra barnefotball"kvelden" lørdag 5. mai var at det er viktig med kompetanse for å gjennomføre gode treninger for barna våre. Oslo Fotballkrets ha en rekke kurstilbud som er tilpasset de ulike aldersgruppene.

Treningsøkta - innføring og øving

www.treningsokta.no er en nettbasert øvingsbank hvor den enkelte trener kan plukke øvelser og sette sammen program til egne fotballtreninger. Mandag 30. mai kl. 19.00 - 21.00 tilbys opplæring på Ekeberg. For informajson og påmelding følg denne lenken. Deltakelse er gratis - påmelding direkte til fotballkretsen. Ta kontakt med Eidi Nafstad i fotballlstyret hvis dere ikke har tilgang til nettsiden.

Grasrottrener - delkurs 2

Kurset passer for trenere på barnelag 10-12 år. Kurset har fem moduler og arrangeres hos Bækkelaget SK på Ekeberg. 

 • Fredag 1.juni mellom kl 18.00 – 21.30 (1 modul)
 • Lørdag 2. juni mellom kl 0900 - 16.00  (2 moduler)
 • Søndag 3. juni mellom kl 09.00 - 16.00 (2 moduler)

Les mer om kurset her. Siden kurset koster penger, skjer påmelding gjennom fotballgruppa - send en epost til post@holmliafotball.org om du er interesert.Keepetreninger

Postet av Holmlia SK - Fotball den 2. Mai 2018

Landslagskeeper Ingrid Hjelmeseth, foto Ingar Storfjell

Fotballgruppa inviterer til keepertreninger. Ansvarlig for treningene er A-lags-keeper Bardh Musiqi. Treningene vil foregår på søndag formiddag - fire ganger før sommeren og fire ganger etter sommeren - på følgende datoer 20. og 27. mai, 10. og 17. juni, 26. august, 9. og 23. september og 7. oktober. 

Treningene deles i to økter

 • kl. 10.00 - 11.00 for keepere i barnefotballen (12 og yngre)
 • kl. 11.15 - 12.45 for keepere i ungdomsfotballen (13 til 19 år)

Det er ingen påmelding - møt opp ved klubbhuset med fotballsko, leggskinn og keeperhansker - klar til trening på angitt tidspunkt.

Vi oppfordrer også trenere til å stikke innom og få med seg tips om keeperøvelser til bruk på egen trening.Lagsfotografering

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Apr 2018

Fotballgruppa inviterer til lagsfotografering i samarbeid med Foto-Expressen. Bildene tas av profesjonelle fotografer fra vår samarbeidspartner. Klubben får et lagbilde pr. lag, samt elektronisk tilgang til alle lagbildene. Bildene vil benyttes markedsføring av klubben og ved presentasjon av alle klubbens lag på hjemmesiden i løpet av fotballsesongen. 

Klubben følger Norges Idrettsforbunds retningslinjer for bruk av bilder på klubbens hjemmesider - les retningslinjene her. For at klubben skal kunne benytte bildene, må det signeres samtykke-erklæring som leveres lagleder senest ved fotografering. Samtykke-erklæringen signeres av spiller, og av forelder/foresatt for alle spilllere under 15 år. Samtykke-erklæringen lastes ned her

I tillegg til lagbilde, kan det tas portrettbilde av hver enkelt spiller. Disse bildene får spillere/ foresatte tilbud om å kjøpe fra vår leverandør.

Lagfotograferingen finner sted 2., 3., 7. og 8. mai. Til fotografering stiller spillerne i drakt og lagledere/trenere i Holmliaoverdel. Bildene tas ute på banen, eventuelt inne i klubbhuset ved dårlig vær. Lagbilde fra 15 minutter, og portrettbilde av hver spiller tar ett minutt pr spiller. Hvis noen ønsker å bytte tid, velg primært blant de ledige tidspunktene. Gi beskjed om laget ønsker å bytte til post@holmliafotball.org.

Frammøteplan

FrammøtetidOnsdag 2. maiTorsdag 3. maiMandag 7. maiTirsdag 8. mai
Kl. 16:30G2010 Rosenholm/ LusetjernG2008-2G2010
Hallagerbakken
Kl. 17:00G2009-1G2007-3
Kl. 17:30G2010 Toppåsen 
G2011 Rosenholm
G2011
Hallagerbakken
J2009
Kl. 18:00G2008-3G2004 - alle lagJ2010
J2011
G2003 - begge lag
Kl. 18:30G2009-4
G2009-5
G2009-2G2007-2J2006
J2007/08
Kl. 19:00G2007-1G2005-1
G2005-2
G2006-2
G2006-3
Kl. 19:30G2011 Toppåsen
G2008-1
Menn 7-erJunior2
Kl. 20:00Herrer 8. divisjonG2009-3
Herrer 4. divisjon
Junior1J2005
Kl. 20:30J2004
Før seriestart!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Apr 2018


Onsdag 18. april inviteres trenere og lagledere til informasjon før seriestart. Tidspunkt er

 • Kl. 18.00 for barnefotballen
 • Kl. 19.00 for ungdomsfotballen

For barnelagene vil vi fokusere på temaer som

 • Hjemmekampen
 • Klubbdommere
 • Utstyr
 • Cuper
 • Forsikring
 • Sportsplan
 • Lagskasse
 • Lagsfotografering
 • Treningsøkta

For ungdomslagene kommer vi innom blant annet

 • Sportsplan
 • Hospitering
 • Omberamming av kamper
 • Dommerkort og spilleberettigelse
 • Søppel og garderober
 • Lagskasse
 • Lagsfotografering

Møt opp og spør om alt du lurer på som lagleder/trener - vi i fotballstyret er til for dere !Salgskveld og fotballkamper på Lusetjern 17. april

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Apr 2018

Comet Sport og fotballgruppa inviterer til salgskveld og fotballkamper på Lusetjern kunstgress tirsdag 17. april.

Comet sport har salg i klubbhuset fra kl. 18.00 - 20.00. Her blir det mulighet til å kjøpe Holmliashorts og strømper, fotballsko, fotballer, leggskinn og annet fotball- og idrettsutstyr. Det kan prøves og bestilles utstyr fra klubbkolleksjonen.

Det blir salg av kaffe/te og vafler på klubbhuset - og besøket kan kombineres med en eller flere fotballkamper på Lusetjern kunstgress

 • Kl. 18.30: OBOS cup J13 -9er motstander Bærums Verk Hauger
 • Kl. 18.45: Seriekamp G13-2 - 9er - motstander Langhus
 • Kl. 19.10: Seriekamp G10-1 mot Nesodden4 på 7-er-banen
 • Kl. 20.15: Seriekamp 4. div. herrer mot Rommen

Vi sees på klubbhuset!
Invitasjon til barnefotballkveld lørdag 5. mai kl. 11.00 - 14-00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Apr 2018

Bilde fra Tine fotballskole 2016.

Fotballgruppa inviterer trenere og lagledere i barnefotballen til barnefotball"kveld" lørdag 5. mai kl. 11.00 til 15.00 på klubbhuset/Lusetjern kunstgress.

Barnefotballkvelden er et 4 timers praktisk/teoretisk temakurs som tar for seg hvordan man som klubb og klubbtrener kan tilrettelegge for mer og bedre differensiert og jevnbyrdig fotballaktivitet under trening og kamp.

Målet er å gi riktige utfordringer til enkelt spiller slik at alle opplever mestring og trygghet, både for å beholde flest mulig lengst mulig, og for å utvikle spillere til å bli best mulig.

Det er mange praktiske øvelser trenere kan bruke for å variere treningene, og gode tips til å lage gode treningsøkter for barn, 

Instruktør er trenerveileder Arvid Johansen, fra Oslo Fotballkrets veilederkorps. Først blir det teori ca 1,5 time i klubbhuset, før aktiviteten fortsetter 1,5 time ute på banen.

Meld deg på til post@holmliafotball.org. Vi inviterer også lagledere og trenere fra naboklubbene i bydelen til arrangementet.Treningstider fotballsesongen 2018

Postet av Holmlia SK - Fotball den 1. Apr 2018


Treningstider er fordelt på banene våre for fotballseosngen 2018. Treningstidene på Lustjern kunstgress gjelder fra 9. april. Treningstidene på 7-er-banene gjelder fra nå - dvs så snart snøen er borte! Treningstidene finner du ved å klikke på lenkene under

Treningstidene er fordelt ut fra lagenes ønsker - så godt det lar seg gjøre - og hensyntatt kampoppsett på banene. Det er noen ledige tider - send en epost til post@holmliafotball.no. Husk å sjekke banekalenderen for aktuell bane jevnlig - det kan komme omberamminnger og OBOS-cup-kamper på kort varsel.Klubbhusvakter - 2018-sesongen

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Mar 2018

Vaktliste for klubbhusvakter 2018 er satt opp. Vaktene fordeles med en uke pr lag. Det anbefales to til tre voksne (foreldre/foresatte) pr vakt. Sjekk i vaktlisten når ditt lag har vakt. I ukedagene starter vakten kl. 17.00 og varer til siste trening eller kamp er avsluttet. I helgene er det klubbhusvakt hvis det er oppsatt seriekamper på Lusetjern kunstgress.

Klubbhusvaktene skal låse opp garderober for lagene og dommere, tømme søppel, sjekke at gaderober og toaletter er ryddig, plukke søppel på og rundt banen og sørge for at ikke uvedkommende oppholder seg på klubbhuset. Oppgaver og ansvar er beskrevet i klubbhåndboken. Hvis laget er forhindret på oppsatt uke, bytt med et annet lag og gi beskjed til styret på epost til post@holmliafotball.org.

Klubbhusvaktene gjør et viktig arbeid for å ta vare på klubbhuset og garderobene, og holde det rent og ryddig slik at det er hyggelig å komme til Lusetjern kunstgress på kamp. Takk for innsatsen til alle frivillige! Klar til avspark 2018-sesongen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Mar 2018

Foto: Rune Eriksen

Fotballkretsen har publisert terminlistene for 2018-sesongen. Holmlia-lagenes kamper finner du enklest ved å følge denne lenken. Første ordinære seriekamp på Lusetjern kunstgress spilles tirsdag 3. april kl. 20.15. Da møter 4. divisjon herrer Fortuna.

Frem til og med 1. april vil Oslo Fotballkrets ta forbehold om endringer i kampoppsettet. Endringene kan bestå i endringer av dato og klokkeslett  i klassene for barn (8 - 12 år) samt endringer i klokkeslett for øvrige klasser. Ved eventuelle endringer vil det bli sendt ut en e-post til berørte klubber og lagenes kontaktpersoner, registrert i FIKS.

Ønsker lagene å flytte kamper, må det gjøres i samsvar med fotballkretsens regler som du finner her.

Vi anbefaler også app-en MinFotball hvor favorittlagene kan lastes inn med terminlister, tabeller og kontaktinfo til det enkelte lag.Interessert i trenerjobb?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Feb 2018

Bilde fra 1. runde NM mellom Holmia og Stabæk april 2017

Holmlia Sportsklubb er kjent som en klubb som utvikler mange talenter. Det ønsker vi å fortsette med! Vi ønsker at vårt juniorlag og A-lag skal være klubbens flaggskip og et interessant og ambisiøst mål å strekke seg etter for våre yngre spillere, slik at vi kan beholde spillere så lenge som mulig i klubben. Klubbens målsetting er å ha et seniorlag i 3. divisjon, lag på junior og aldersbestemt (13-16 år) som spiller på øverste nivå i sine klasser.

 Hvilken trener ser vi etter?

Holmlia fotball har to juniorlag i henholdsvis 1. og 2. divisjon. Junior 2 består av en treningsgruppe med to kamparenaer (junior 2. divisjon og G17 1. divisjon).

Vi søker en kompetent og motivert trener til vårt juniorlag i 2. divisjon. Du må være en person som sprer entusiasme og som kan motivere spillere til å utvikle seg, samtidig som du må motivere de som kun ønsker å spille fotball på dette nivået.  Du må ha gode kommunikative, og organisatoriske egenskaper.

Vårt juniorlag i 1 divisjon har en målsetning om å rykke opp, og det vil også være ett naturlig mål for vårt junior 2 lag.

Vi søker en trener med minimum NFF C-lisens. Vi vil unntaksvis vurdere kandidater som ikke har dette, men krever da at du underveis oppnår denne kompetansen. Alle utgifter for trenerutdanning dekkes av klubben. 

Godtgjørelse fastsettes etter avtale.

Treningsmengde

Juniorlaget skal trene inntil 2-3 ganger pr. uke. Det vil være samhandling mellom de to juniorlagene for å kunne ha større fleksibilitet mellom lagene og for å skape en utviklingsarena for spillere.

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring, til styret i Holmlia Sportsklubb Fotball v/ Janne Gamst Andersen, epost: post@holmliafotball.org, tlf 909 69 304.
Er 8. divisjon nivået for deg?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Feb 2018


Vårt nyopprettede 8. divisjonslag er igang med treningene. De vil gjerne ha med flere voksne som ønsker å spille på dette nivået for Holmlia i 2018-sesongen.

Spillende trener er Øystein Nilsen Øksenvåg - ta gjerne kontakt på telefon  971 17 538 eller via lagets facebook-gruppe hvis du vil høre mer om laget og delta på trening!Tine fotballskole 2018

Postet av Holmlia SK - Fotball den 17. Feb 2018


Fra fotballskolen 2016, foto Janne Gamst Andersen.

Årets fotballskoler gjennomført. Klubben hadde i underkant av 100 deltakere på hver av fotballskolene i uke 26, 33 og 40.

På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med venner - både gamle og  nye.

Fotball er hovedaktiviteten denne uken, med et variert program og dyktige instruktører, men det vil også bli tid til andre sosiale aktiviteter - både lek og grilling.


Vil du bidra?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 15. Feb 2018

Foto: Rune Eriksen

På fotballguppas årlige møte ble det valgt nytt fotballstyre. Du finner oversikt over styremedlemmene her. Valget skal formelt bekreftes på Holmlia Sportsklubbs årsmøte 20. mars 2018. 

For å fordele oppgavene i fotballgruppa på flere har styret besluttet å opprette tre komiteer

 • Arrangementskomite
 • Sponsorkomite
 • Cupkomite

Komiteene får konkrete oppgaver innen sitt ansvarsområde.  Arrangementskomiteen vil få i oppgave å lage gode arrangementer på utvalgte hjemmekamper, organisere fotballgruppas deltakelse på Vær-Stolt-festivalen og fellesarrangement i klubbens regi - alt med bidrag fra voksne og spillere. Sponsorkomiteens hovedoppgave er å skaffe flere sponsorer til fotballgruppa for å finanisere fotballaktivitet og holde treningsavgiftene så lave som mulig. Gjennom å etablere en cupkomite håper vi å kunne arrangere en cup på Holmlia i løpet av 2018. Dette er noe som mange av Holmlia-lagene ønsker seg - for å vise fram Holmlia og våre flotte fotballbaner - og skape cup-stemning i Lusetjerndalen. Klikk på lenken på komitenavnet for å lese mer om komiteens oppgaver.

Er du interessert i å bidra - litt eller mye - ta kontakt med en av oss i styret eller post@holmliafotball.org.Treningsavgift 2018

Postet av Holmlia SK - Fotball den 15. Feb 2018

Årlig møte i fotballgruppa fastsatte treningsavgift for 2018-sesongen til følgende for aktive fotballspillere 

Voksne 

 • 11-lag  kr 3 300
 • 7-lag kr 2 500

Ungdomslag (13-19 år)

 • 11-lag kr 3 300
 • 9-lag kr 3 300
 • 7-lag kr 2 100 

Barnelag (6-12 år)

 • 7-lag kr 2 100
 • 5-lag kr 2 100
 • 3-lag kr 2 000

Treningsavgiften sendes ut i begynnelsen av april lag for lag. Forfall på faktura vil være 1. mai 2018. Det er mulig å dele opp betalingen. Innbetaling skal da skje til samme bankkonto/samme kid-nummer hver gang til hele fakturaen er betalt. Hele beløpet må være betalt innen 1. oktober 2018.

Klubben benytter idrettens medlemssystem Klubbadmin til utsendelse av treningsavgifter. Kravet sendes ut på epost til alle som er registrert med epost i medlemsregistret. Hvis vi mangler epostadresse, sendes kravet ut pr post. Alle kan sjekke at korrekt informasjon er registrert ved å logge seg inn på www.minidrett.no. Treningsavgift kan betales via min idrett med kort.Årlig møte i fotballgruppa mandag 12. februar kl. 19.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 4. Feb 2018

Holmlia Sportsklubb fotball innkaller til årlig møte mandag 12. februar kl. 19.00 på klubbhuset. 

Agenda

 1. Godkjenning av innkalling og saksliste
 2. Valg av møteleder og to personer til å underskrive protokollen
 3. Behandle regnskap.
 4. Behandle gruppens årsberetning.
 5. Fastsette budsjett.
 6. Fastsette årlig treningsavgift.
 7. Fremme innspill til årsplan for gruppens aktiviteter til hovedstyret.
 8. Foreslå kandidater til gruppestyret

Vi minner om at for å ha stemmerett og være valgbar må et medlem ha fylt 15 år, ha vært medlem i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.

Etter møtet blir det anledning til å ta opp saker som medlemmene ønsker å ha dialog om med fotballgruppas styre. Styret vil gi status i arbeid med kvalitetsklubb samt infomere om forslag til komiteer underlagt styret.Norway Cup 2018

Postet av Holmlia SK - Fotball den 1. Feb 2018

Mange lag har startet planleggingen av 2018-sesongen. Treninger og seriekamper skal planlegges og cuper velges! For mange Holmlia-lag er det et høydepunkt å delta på Norway Cup - iallefall en gang!

Klubben må melde på lagene felles, og fotballstyret har besluttet følgende rutine for årets cup:

 • Før påmelding må lagleder/trener ha avklart at spillere/ foresatte ønsker å delta på Norway cup.
 • Fristen for å melde fra til klubben om deltakelse er 25. mars 2018 
 • Frist for å innbetale egenandel av påmeldingsavgift er 10. april 2018
 • Frist for å innbetale ved kjøp av deltakerkort er 15. mai 2018

Påmelding sendes til post@holmliafotball.org må inneholde:

 • navn på laget
 • ca antall spillere
 • aktuell klasse 
 • navn, epost og telefonnummer til lagets kontaktperson under turneringen
 • om påmeldingsavgiften dekkes av lag/spillere eller om årets cup-budsjett skal benyttes selv)

Påmeldingsavgift for et lag er i 2018

 • For 11-er og 9-er lag kr 5 500
 • For 7-er lag kr 4 900

Cup-budsjettet pr lag i 2018 er kr 4 000. Det betyr at det blir en egenandel for å delta på Norway Cup - hvis enkelt-lag melder seg på - på enten kr 1 500 for 9-er og 11-er lag, og kr 900 for 7-er lag.

Deltakerkort kan kjøpes, men er ikke obligatorisk for Oslo-lag. Deltakerkort koster kr 500 eller kr 300 pr deltaker. Begge kortene gir følgende 

·         Fri transport med Ruter (buss, t-bane, trikk og øy båtene) innenfor Oslos grenser hele uken

·         Fri adgang til kommunale utebasseng; Frognerbadet og Tøyenbadet

·         Gratis adgang til fleste museer i Oslo

·         Gratis adgang til Fun Park

·         Gratis minigolf i et flott anlegg bak Ekeberg Idrettshall

·         Adgang til alle sponsoraktiviteter på Ekebergsletta

Det dyreste kortet gir i tillegg lunsj i Ekeberghallen fra søndag til og med lørdag.


I årets turnering er det følgende klasser/spillformer


Gutter - 11’er fotball

Klasse

Årstall:

Født:

18/19 år

G18/19

Gutter født etter 1.1.1999

17 år

G17

Gutter født etter 1.1.2001

16 år

G16 

Gutter født etter 1.1.2002

15 år

G15

Gutter født etter 1.1.2003

14 år

G14  

Gutter født etter 1.1.2004

Gutter – 9’er fotball

13 år    

G13

Gutter født etter 1.1.2005

Gutter – 7’er fotball

15/16 år

 

G15/16    

Gutter født etter 1.1.2002

14 år

G14 

Gutter født etter 1.1.2004

12 år

G13

Gutter født etter 1.1.2006

11 år

G12 

Gutter født etter 1.1.2007

Klasse I

G11  

Gutter født etter 1.1.2006

Jenter – 11’er fotball

18/19 år

J18/19

Jenter født etter 1.1.1999

17 år

J17

Jenter født etter 1.1.2001

16 år

J16

Jenter født etter 1.1. 2002 

15 år

J15   

Jenter født etter 1.1. 2003

14 år

J14

Jenter født etter 1.1. 2004

Jenter – 9’er fotball

13 år

J13

Jenter født etter 1.1.2005

Jenter – 7’er fotball

15/16 år

J15/16 

Jenter født etter 1.1.2002

14 år

J14    

Jenter født etter 1.1.2004

12 år

J12

Jenter født etter 1.1.2006

11 år

J11

Jenter født etter 1.1. 2007

 Mer infomasjon om Norway finnes på www.norwaycup.no.Innkalling til årlig møte i fotballgruppa mandag 12. februar kl. 19.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 17. Jan 2018

Holmlia Sportsklubb fotball innkaller til årlig møte mandag 12. februar kl. 19.00 på klubbhuset. 

Vi minner om at for å ha stemmerett og være valgbar må et medlem ha fylt 15 år, ha vært medlem i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt. 

Det årlige møtet har følgende agenda

 • Behandle regnskap.
 • Behandle gruppens årsberetning.
 • Fastsette budsjett.
 • Fastsette eventuell årlig treningsavgift.
 • Fremme innspill til årsplan for gruppens aktiviteter til hovedstyret.
 • Foreslå kandidater til gruppestyret

Sakspapirene til årlig møte vil bli publisert på fotballgruppas hjemmeside en uke før møtet.

Etter møtet blir det anledning til å ta opp saker som medlemmene ønsker å ha dialog om med fotballgruppas styre. 

Vil du spille fotball i 8. divisjon?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 14. Jan 2018

Holmlia fotball har meldt på ett lag i 8. divisjon fotballsesongen 2018. Laget er et tilbud til voksne på Holmlia som ønsker å trene og spille kamper på dette nivået. Laget vil også være kamparena for 4. divisjonsspillere som ikke tas ut til kamp, og for spillere for juniorstallen. 

Første trening er mandag 19.2 kl 2000 på Lusetjern. 

Ta gjerne kontakt med oss på epost post@holmliafotball.org hvis du er interessert.

Fotballkretsen har publisert avdelingsoppsett i 8. divisjon, og Holmlia er plassert i avd. 3 sammen med Furuset2, Gøy-Nor2, Høybråten/Stovner2, Nesodden3, Nordstrand4, Skaubygda, Sterlig og Tveita2.2018-sesongforebredelsene har startet!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 8. Jan 2018

Sammen med A-lags-trener Faisal Dahir (i midten) og juniortrener Kjetil Støer (til høyre), finner vi vår nye hovedtrener for juniorene Dan Winer. 

Fra 2018-sesongen får vår erfarne trener Kjetil Støer selskap av ny trener for juniorlaget i 1. divisjon. Vår nye juniortrener Dan Winer forteller at han er 23 år gammel og kommer fra Kjelsås i Oslo. For tiden studerer han på 2. året på NIH ved seksjon trening, Coaching og idrettspsykologi, med fordypning i fotball.

Dan har vært aktiv som spiller selv i Grüner og Kjelsås, og ble med tiden mer og mer interessert i trenerrollen. 2017-sesongen ble tilbrakt som læregutt i trenerteamet til Ullerns A-lag i 3 div. Denne sesongen ønsket han nye utfordringer som hovedtrener for et eget lag.

Når Holmlia annonserte etter junior-trener søkte han på jobben, med en god følelse hvor han har funnet både et lag og en klubb som deler hans videre ambisjoner som trener.

Målsettingen for junior i Holmlia er seriespill i interkrets-serien. I 2017-sesongen endte junior1 på 9. plass i 1. divisjon, mens junior2 endte sist i 2. divisjon. I 2018 er stiller klubben med et lag i 1. divisjon og et lag i 2. divisjon.
Jenter 2008 og 2009 ønsker flere spillere velkommen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 7. Jan 2018

Norges landslag skal møte Island i treningskamp på La Manga i slutten av januar.  Er du jente, 9 eller 10 år gammel og drømmer om å spille på landslaget i fotball? 

Holmlias jenter 2008 og 2009 trener i gymsalen på Rosenholm skole hver tirsdag fra kl. 17 til 18. Det er plass til flere spillere på laget - alle er velkommen til å se på og gjerne prøve seg på en trening - du trenger ikke å ha spilt fotball før!

Laget trener ute fra april til oktober, deltar i seriespill med 5-er-lag og deltar på et par cuper i løpet av sesongen. Du får låne spillerdrakt av klubben, rød shorts og fotballstrømper må du kjøpe deg selv. Medlemskontingent er kr 200 pr år, og treningsavgift er rundt kr 2 000 pr år.

For mer informasjon kontakt

 • Trener Ingvild Brekke-Nærstad - telefon 482 71 555 eller epost naerstad@gmail.com
 • Lagleder Lars Waagard - telefon 916 27 990 eller epost lars.waagard@nhf.no

Eller møt opp på trening i Rosenhallen!