Grasrottrenerkurs på Holmlia

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Sep 2021

Fra trenerkurs i 2018

I Holmlia Fotball vil vi at alle våre trenere tar trenerkurs, og vi gjør vårt beste for å legge til rette for at det kan skje mest mulig smidig. 

Fotballgruppa arrangerer trenerkurs og barnefotballkveld denne høsten! Vi ønsker at alle våre trenere skal være kompetente trenere og tilbyr klubbinterne kurs med vår egen trenerveileder Dan Noam Winer som kursholder. Kursene holdes på Lusetjern kunstgress - med teoridelen på klubbhuset. Deltakerne forbereder seg gjennom e-læring som tas før kursstart. 

I høst kjører vi Grasrottrener del 1, 18.oktober, 1. og 08. november (mandager), kl 1800-2100 i Klubbhuset ved Lusetjern. (Vi sett opp Grasrottrener 2 på nyåret) Til alle som ikke har dette kurset – bli med! Dersom det kolliderer med treninger eller kamper for laget ditt, ta kontakt på post@holmliafotball.no så finner vi en løsning på det. I tillegg til det du lærer på kurset er det også en fin anledning til å bli bedre kjent med dine trenerkollegaer.

For å melde deg på kurset må du ha en bruker på minidrett.no. Påmelding gjøres gjennom pålogging på Ekurs.nif.no ved hjelp av minidrett-brukeren. Velg Særforbund, Norges Fotballforbund, Grasrottrener – delkurs 1. Bruk nøkkelen NFFOsloHolmliaokt21:

 

Eit bilete som inneheld tekst
Automatisk generert skildring

 

Når du er påmeldt får du også tilgang til den e-læringen som skal gjennomføres før første kursdag.

Om innhold i kurset

Grasrottrener 1: Barnefotballkurset (6 - 8 år) har følgende tema

  • Verdigrunnlaget
  • Klubben som sjef
  • Aktivitetskategoriene
  • Prinsipper for god fotballaktivitet
  • Treneren som veileder
  • Øktas rammer
  • Trenervett

Er du klar for andre kurs oppfordrer vi deg til å se gjennom kurstilbudet her og melde seg på. Klubben dekker kurs for våre trenere. 

Kvalitetsklubb

Holmlia Sportsklubb, fotballgruppa er sertifisert som kvalitetsklubb på nivå 1. Det innebærer at vi som klubb har etablert gode rutiner for våre aktiviteter. Disse rutinene finner du i fotballgruppas klubbhåndbok på vår hjemmeside. 

 Et av kriteriene i kvalitetsklubbkonseptet er at vi som klubb forplikter oss til å gi våre trenere og lagledere god kompetanse i sine roller. For trenere har vi utarbeidet kompetanseplan som er beskrevet i klubbhåndboka. Alle våre trenere skal tilbys grasrottrenerkurs. I tillegg til kursene som holdes klubbinternt i egen regi av vår trenerveileder kan dere også delta på åpne kurs i regi av NFF Oslo. Klubben betaler kurskostnader for våre trenere 


0 Kommentar

Fotballakademiet - påmelding for oktober er åpnet!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Sep 2021

Tiine Fotballskole 2021, foto Janne Gamst Andersen

Holmlia Sportsklubb fotballgruppa startet opp igjen med akademitrening fotball som et ekstratilbud for jenter og gutter fra første til sjuende klasse (født 2015 til 2009) fra 6. september. 

Nå er påmelding for oktober måned åpnet. I oktober blir det tilbud i uke 41- 43. Akademiet har høstferie - som skolene i uke 40.

Påmelding for oktober gjør du på denne nettsiden. Prisene for oktober er

  • en dag pr uke kr. 1 100
  • to dager pr uke kr. 1 300
  • tre dager pr uke kr 1 500

Påmeldingsfrist for oktober er 6. oktober.

Akademitilbudet varer ut november måned. Treningene vil foregår mandager, tirsdager og torsdager fra kl. 16.00 - 17.30 på Lusetjern kunstgress og med klubbhuset som base.

Ansvarlig for tilbudet er vår sportslige ansvarlige Dan Noam Winer. Han vil ha med seg erfarne instruktører, og det blir et eget tilbud for de som ønsker keepertrening. I løpet av tre måneders-perioden vil det være seks ulike tema - hver med to ukers varighet. Deltakerne får akademi-t-skjorte og drikkeflaske, samt frukt etter hver treningsøkt. Alle treninger vil bli gjennomført i tråd med de smittevernregler som til enhver tid gjelder.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline