Formidabel frivillig innsats ga fine opplevelser!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Nov 2021

Ivrige fotballspillere i aksjon under Holmlia interncup.

 

Glade fjes var det mange av under søndagens Holmlia interncup i Lusetjerndalen! Både sola og til sammen 40 gutte- og jentelag med over 400 spillere i alderen 6-12 år inntok kunstgressbanene på søndag formiddag. 

Cup-komitéen vil spesielt takke for den fantastiske innsatsen til over 70 frivillig i tillegg til 10 dommere. Dette gjorde sitt til at cup'en etter tilbakemeldingene å dømme ble en veldig fin opplevelse for spillere, foreldre, og andre støttespillere rundt fotballen på Holmlia. Slikt må gjentas!

Her er to fornøyde frivillige i full sving!

 


0 Kommentar

Akademitrening i november

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Okt 2021


Vi fortsetter klubbens tilbud om akademitrening i november med treninger på Lusetjern kunstgress mandag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 - 17.30 fra 1. til 24. november. Treningene ledes av vår sportlige ansvarlige Dan N. Winer. 

Deltakerne kan velge å delta en, to eller tre dager per uke  Påmelding for november er nå åpen - følg denne lenken for påmelding - frist 31. oktober.


0 Kommentar

Holmlia interncup!!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 7. Okt 2021Søndag 21. november 2021 kl 11.00-15:00 inviterer vi til Holmlia interncup med salg av varm toddy og velsmakende vafler! Vi ønsker å feire det levende fotballmiljøet for barn og unge her på Holmlia! Dette er en interncup for alle lag med spillere født fra 2009 til 2015.  


Alle lagledere lag med spillere født 2009-2015:

Vi trenger din drahjelp som lagleder for å lykkes med dette. 

Vi ber deg derfor opprette event i Spond-gruppen til ditt lag om “Holmlia interncup på Lusetjern” (kl 11-15) så raskt som mulig og innen onsdag 13. oktober. 

Meld på laget ditt via denne linken innen 5. november: https://holmliafotballcup.cups.nu/ 


Alle lagene vil motta oppgaver så som å bidra med vaffelrøre til kafeen og å stille som vakter. Det vil vi komme tilbake med mer info om etterhvert. 

Dette blir en flott dag for hele familien! Arrangementet er gratis og åpent for alle i klubben. Vi følger helsemyndighetenes gjeldende anbefalinger og regler for smittevern.  

Hold av datoen, ta turen til fotballbanene i Lusetjerndalen og bli med og feire Holmlia-fotballen!


Spørsmål vedr arrangementet kan rettes til arrangementskomiteen.

Fotballhilsen fra Cup-komiteen 

Benjamin Brekke-Nærstad, Ida Suhrke, Wetle Holte, Vegard Iglebæk og Aram K. (daglig leder, Holmlia sportsklubb) 


Kontaktinfo finnes på kontaktsiden https://www.holmliafotball.no/p/23410/kontakt-oss  0 Kommentar

Grasrottrenerkurs på Holmlia

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Sep 2021

Fra trenerkurs i 2018

I Holmlia Fotball vil vi at alle våre trenere tar trenerkurs, og vi gjør vårt beste for å legge til rette for at det kan skje mest mulig smidig. 

Fotballgruppa arrangerer trenerkurs og barnefotballkveld denne høsten! Vi ønsker at alle våre trenere skal være kompetente trenere og tilbyr klubbinterne kurs med vår egen trenerveileder Dan Noam Winer som kursholder. Kursene holdes på Lusetjern kunstgress - med teoridelen på klubbhuset. Deltakerne forbereder seg gjennom e-læring som tas før kursstart. 

I høst kjører vi Grasrottrener del 1, 18.oktober, 1. og 08. november (mandager), kl 1800-2100 i Klubbhuset ved Lusetjern. (Vi sett opp Grasrottrener 2 på nyåret) Til alle som ikke har dette kurset – bli med! Dersom det kolliderer med treninger eller kamper for laget ditt, ta kontakt på post@holmliafotball.no så finner vi en løsning på det. I tillegg til det du lærer på kurset er det også en fin anledning til å bli bedre kjent med dine trenerkollegaer.

For å melde deg på kurset må du ha en bruker på minidrett.no. Påmelding gjøres gjennom pålogging på Ekurs.nif.no ved hjelp av minidrett-brukeren. Velg Særforbund, Norges Fotballforbund, Grasrottrener – delkurs 1. Bruk nøkkelen NFFOsloHolmliaokt21:

 

Eit bilete som inneheld tekst
Automatisk generert skildring

 

Når du er påmeldt får du også tilgang til den e-læringen som skal gjennomføres før første kursdag.

Om innhold i kurset

Grasrottrener 1: Barnefotballkurset (6 - 8 år) har følgende tema

  • Verdigrunnlaget
  • Klubben som sjef
  • Aktivitetskategoriene
  • Prinsipper for god fotballaktivitet
  • Treneren som veileder
  • Øktas rammer
  • Trenervett

Er du klar for andre kurs oppfordrer vi deg til å se gjennom kurstilbudet her og melde seg på. Klubben dekker kurs for våre trenere. 

Kvalitetsklubb

Holmlia Sportsklubb, fotballgruppa er sertifisert som kvalitetsklubb på nivå 1. Det innebærer at vi som klubb har etablert gode rutiner for våre aktiviteter. Disse rutinene finner du i fotballgruppas klubbhåndbok på vår hjemmeside. 

 Et av kriteriene i kvalitetsklubbkonseptet er at vi som klubb forplikter oss til å gi våre trenere og lagledere god kompetanse i sine roller. For trenere har vi utarbeidet kompetanseplan som er beskrevet i klubbhåndboka. Alle våre trenere skal tilbys grasrottrenerkurs. I tillegg til kursene som holdes klubbinternt i egen regi av vår trenerveileder kan dere også delta på åpne kurs i regi av NFF Oslo. Klubben betaler kurskostnader for våre trenere 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline