OBOS Syd Cup for 8 og 9-åringer arrangeres av HSK Fotball

Postet av Holmlia SK - Fotball den 13. Aug 2023


OBOS Syd Cup for 8 og 9-åringer arrangeres av HSK Fotball søndag 24. september. Detlir masse gode 5-er kamper på Lusetjern denne dagen.


HSK Fotball arrangerer OBOS Miniliga

Postet av Holmlia SK - Fotball den 13. Aug 2023

HSK Fotball arrangerer OBOS Miniliga for 6 og 7-åringer lørdag 16. september! Det blir masse 3v3 kamper og moro på Lusetjern. Les mere her: https://obosminiligaen-holmlia.cups.nu/ OBOS fotballskole, uke 26 og 33 kl. 09.00-15.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 30. Mar 2023


En glad gjeng på fotballskolen i 2022 
Er du klar for en uke med spenning, moro og masse fotball? Holmlia fotballklubb og vår nye sponsor OBOS har slått seg sammen for å gi deg den ultimate fotballskoleopplevelsen!


Vi har samlet våre egne toppfolk, trenerveilederne Adriana Imeri (jenter) og Reman Ahmed (gutter), for å lære deg alt du trenger å vite om fotball. Du vil lære triksene som gjør deg til en stjerne på banen, samtidig som du har det fantastisk gøy med gamle og nye venner. De får med seg spillere fra A-laget og våre egne trenere som instruktører.

Våre trenerveiledere er klare til å dele sin erfaring med deg, og vi garanterer at du vil få en uke fylt med fotballferdigheter og moro!

Så ta med deg fotballskoene og bli med oss i uke 26 eller 33, evt begge ukene kl 09.00-15.00. Påmelding er åpent for alle barn mellom 7 og 14 år som ønsker å spille fotball uavhengig av ferdighetsnivå. Vi lover deg en opplevelse du sent vil glemme!

Ta kontakt med kasserer@holmliasport.no, leder@holmliasport.no eller leder@holmliafotball.no  dersom du ønsker å søke om støtte til dekking av deltageravgiften.


Klikk her for mer informasjon og påmelding til uke 26.


Klikk her for mer informasjon og påmelding til uke 33


Vi sees på Holmlia fotballskole!

Vennlig hilsen, Holmlia fotballklubb og OBOS

Akademitilbud våren 2023

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Mar 2023

Vi fortsetter med Akademitilbudet i vår, med noen justeringer basert på erfaringene i vinter. Adriana fortsetter som leder av Akademiet. Treningene blir ute på Lusetjern 11er-bana.

Akademiet blir gjennomført alle dager som har minst 10 påmeldte.

Vi har etter beste evne tilpasset dagene etter kampoppsett og treningstider for de ulike aldersgruppene. Vi har også samlet aldersgruppene noe mer for å sikre best mulig utbytte av øktene. Noen vil kanskje, med rette, lure på hvorfor det ikke er et tilbud til jentene i vår. Det er på grunn av for få påmeldte jenter i vinter. Vi ser videre på dette med tanke på å få til et egnet tilbud fra høsten av.

I påmeldingsskjemaet velger du først dag, og deretter om det gjelder for bare april, eller hele perioden fra april til juni. Trykk på «Velg» knappen for neste vindu. Her krysser du av for det som passer.

Mer informasjon og påmelding her.Vårens vakreste eventyr - trenerkurs på Lusetjern!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Feb 2023

Trenerkurs er ikke bare nyttig for deg, laget og klubben, det er også en fin måte å bli kjent med andre trenere i klubben på. Det er også noe vi trenger at flest mulig tar for at vi skal opprettholde kvalifiseringen som kvalitetsklubb. Og det skal vi. Både fordi det hjelper oss til å ha systemen i orden, og bl.a fordi det gir oss muligheten til å arrangere OBOS miniliga på Lusetjen (det skjer 16.september - https://www.fotball.no/kretser/oslo/konkurranse/barn/obos-miniligaen/arrangement/).

 Allerede i mars har du en glitrende sjanse til å ta to av kursene under grasrottrenerlisensen - GK1 og GK2 - på klubbhuset. Vi arrangerer i samareid med Oslo Fotballkrets. Klubben dekker kostnadene for alle aktive trenere i klubben ve fullført kurs.

Som en liten ekstra motivasjon, spanderer klubben, mot en liten egenandel, treningsklær på alle aktive trenere som gjennomfører, eller har gjennomført minst et av kursene på Grasrotlisensen. 

Dersom ikke datoene på Lusetjen passer, arrangeres det kurs flere andre steder som du også kan ta. 

Praktisk informasjon:

For beskrivelse av kursene - se her: https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/nff-c--lisensutdanningen/

Om du lurer på noe spesifikt rundt dette, ta kontakt med Reman (guttefotballen - reman@holmliafotball.no), Adriana (jentefotballen - adriana@holmliafotball.no), eller leder@holmliafotball.no.

Send melding til leder@holmliafotball.no eller til Per N. Bondevik via Spond om hvilke kurs du har meldt deg på.