Akademitrening februar og mars- påmelding her!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 27. Jan 2023

Påmeldingen for februar og mars er åpen. Vi fortsetter inne i Lillehallen i Holmlia Fjellhall inntil videre med vår egen trenerveileder Adriana som leder.

En del plasser er allerede tatt av de som meldte seg på for hele perioden fram til mars, men det er fremdeles en god del ledige plasser. 

I påmeldingsskjemaet velger du først dag, og deretter om det gjelder for januar, eller januar, februar og mars. Trykk på «Velg» knappen for neste vindu. Her krysser du av for det som passer.

Vi tilbyr følgende økter, alle fra 1530-1700:

 • Mandager - gutter født 2010 - 2012
 • Tirsdager - alle
 • Onsdager - gutter født 2013 - 2016
 • Torsdager - jenter født 2011 - 2016

Klikk her for mer informasjon og påmelding her

Vi trenger flere trenere til ungdomsjentene våre - er det deg?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Jan 2023

I Holmlia sportsklubb har vi hatt en sterk vekst i jentefotballen de siste par årene, også blant de eldre ungdommene, og vi trenger å styrke trenerstaben for å fortsette den gode utviklingen. Vil du være med på dette?

Vi søker etter hovedtrenere til jenter junior og 2009-lagene våre.

Hvert av lagene er en fin gjeng på opp mot 20 jenter som trener 2-3 ganger i uka. Juniorlaget skal spille i 3.divisjon og 2009-laget i 2. i 2023- sesongen.

Vi tilbyr

 • fine treningsgrupper og trenerassistenter på begge lag
 • trenerkurs
 • en klubb som er opptatt av samhold og fellesskap
 • en stor jentegruppe med mye samarbeid på tvers av trinnene
 • en egen trenerveileder for jentefotballen
 • styrkerom og Spiideo-kamera
 • godtgjørelse etter klubben satser

Høres dette interessant ut for deg, eller noen du kjenner? 

Ta kontakt med trenerveileder for jentefotballen Adriana Imeri på adriana@holmliafotball.no / tlf. 465 44 471 eller jenteansvarlig Karianne Skaug på vif_jenta@hotmail.comHSK FÅR PENGEGAVE FRA KFUM, TIRSDAG 8.NOV.

Postet av Holmlia SK - Fotball den 6. Nov 2022

Bli med på kamp! KFUM, som har 5 Holmliagutter i troppen, vant OBOS sin eliteturnering for Oslo-lag og har bestemt seg for å gi premiepengene til Holmlia fotball! Det er vi selvsagt svært glade for. Overrekkelsen skjer i pausen på tirsdagens (8.nov) kvalik.kamp for Eliteserien. Kampstart 1800 på Intility arena. Alle under 16 år som møter i klubbdrakt slipper gratis inn. Det blir utdeling av boller og kakao til barna.Vil du stå i Holmlias viktigste kiosk?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Okt 2022

Vi i Holmlia Sportsklubb er kjempestolte av den nye kiosken vi nå har fått i vårt nyoppussede klubbhus i Lusetjerndalen! Vil du være med å bidra til at penger strømmer inn i kassa så fantastiske idrettsopplevelser for barn og ungdom som er tilknyttet Holmlia Sportsklubb kan realiseres? Og, samtidig få et sosialt hyggelig miljø?

Vi søker alle voksne som har lyst til å gjøre en meningsfull konkret frivillig innsats for nærmiljøet ved å stå i kiosken i klubbhuset vårt. Er du i arbeid, er du pensjonist? Ikke noe problem! Har du aldri stått i kiosk? Ikke noe problem. 

Ta kontakt med Hiba Saaliti på epost: hibasaaliti@hotmail.com eller telefon 411 89 902

Her er noen utvalgte bilder fra kiosken vår:

Jentedag med Vålerengadamene!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 12. Okt 2022


100 jenter deltok idag på felles Jentedag på Lusetjern, vi fikk besøk av 6 spillere fra Vålerenga sitt damelag. Guro Pettersen, Olaug Tvedten, Dejana stefanovic, Lina klech, Johanne Haug og Silje Djurhuus stilte fra damelaget :) Alle jentene fikk hver sin t-skjorte.


Vi startet ettermiddagen med oppvarming i form av BliMe-dansen ledet av jenter fra 07/08 laget.


Vålerenga spillerne fortalte kort om seg selv før vi satte i gang med treningen. 


Vi hadde 3 ulike stasjoner med øvelser, å to grupper på hver stasjon, jentene fikk prøve seg på skudd, føring av ball, triksing, spille 1v1, 2v2 :) Vålerenga spillerne var med på en stasjon hver sammen med trenere fra Holmlia :) 


På slutten hadde vi runde med spørsmål som noen av jentene hadde sendt inn på forhånd, jentene fikk spørsmål om hvor ofte de trente, hva som var utfordrende med å spille fotball, om de likte dyr, når de begynte å spille fotball og om de kunne slå hjul ;) Olaug og Silje klarte det og Guro slo til med å stupe kråke :) 


Helt på slutten tok vi et stort felles lagbilde og jentene fikk kort med bilde av spillerne og signaturer og en gymbag :)


En fantastisk ettermiddag på Lusetjern, glade og fornøyde jenter :) Vi får også billetter til den siste hjemmekampen i årets sesong, kanskje klarer vi å stille opp en skikkelig god gjeng for å støtte jentene i årets siste kamp :) 


Tusen takk til Vålerenga damene for at dere ville komme på besøk til oss, vi håper det kan skje flere ganger :)1 Kommentar